search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:59
MENU CLOSE

Νέα Σμύρνη: Νέα στοιχεία για το άλλοθι του 30χρονου συλληφθέντος

17.03.2021 18:50
nea_smyrni_new

Νέα στοιχεία φαίνεται ότι προκύπτουν για τον 30χρονο που συνελήφθη για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη στις 9 Μαρτίου.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι στη διάρκεια των επεισοδίων μετά το τέλος της πορείας στη Νέα Σμύρνη ήταν εκείνος που έριξε τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ από τη μοτοσικλέτα, πριν άλλοι συγκεντρωμένοι τον ξυλοκοπήσουν. Μάλιστα ο 30χρονος είναι ήδη προφυλακισμένος με βαρύ κατηγορητήριο.

Ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει ότι δεν βρισκόταν στη Νέα Σμύρνη την ώρα των επεισοδίων, αλλά ότι έχει συναντηθεί με έναν συνάδελφό του και τη σύζυγό του, ενώ υπενθυμίζεται ότι βασικός μάρτυρας σε βάρος του 30χρονου είναι ο κουνιάδος του ο οποίος έχει ανασκευάσει δύο φορές την κατάθεσή του.

Η κατάθεση του οδηγού λεωφορείου

Σύμφωνα με την «Αυγή», νέες καταθέσεις μοιάζουν να ενισχύουν τα όσα υποστηρίζει ο κατηγορούμενος. Συγκεκριμένα, οδηγός λεωφορείου φέρεται να είπε ότι «είμαι οδηγός που μεταφέρει τους εργαζόμενους της αποθήκης του (αναφέρει το όνομα της εταιρείας) όπου εκεί εργάζεται ο κατηγορούμενος. 9 Μαρτίου 2021 τον παρέλαβα στο σχόλασμα του από την αποθήκη στον Ασπρόπυργο γύρω στις 18.00 και κατέβηκε στην Ελευσίνα, στο ύψος της εταιρείας γύρω στις 18.20. Ήταν ο μόνος εργαζόμενος που είχα να μεταφέρω από την αποθήκη. Την επόμενη μέρα, όταν έφθασα για να τον παραλάβω πάλι, είδα τρεις αστυνομικός με πολιτικά να τον συλλαμβάνουν. Τον είδα σαστισμένο. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω».

Η κατάθεση του συναδέλφου

Επίσης, συνάδελφός του κατέθεσε ότι «είμαι συνάδελφος του κατηγορουμένου εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών στον Ασπρόπυργο. Ο κατηγορούμενος τελευταίες εβδομάδες είχε βάρδια 10 με 18.00 το απόγευμα. Στις 9 Μαρτίου είχα άδεια. Την ίδια ημέρα στις 11.00 π.μ, τον πήρα τηλέφωνο, ήταν στη δουλειά και του είπα αν θέλει μετά τη δουλειά να έρθει για καφέ και να συναντηθούμε στο παρκάκι δίπλα από το σπίτι μου. Ήρθε τελικά στις 18.30 με 19.00 παρά. Ήταν και γυναίκα μου μαζί και ένας ακόμη φίλος μου. Έκατσε μαζί μας καμιά ώρα. Στις 19.15 πήγαμε προς το σπίτι μου και στις 19.30 περίπου ο κατηγορούμενος έφυγε. Μου είπε ότι θα έπαιρνε λεωφορείο και θα πήγαινε στο σπίτι του. Από κει και πέρα δε γνωρίζω τίποτα.

Την επόμενη μέρα δεν πήγα πάλι στη δουλειά, ούτε ο κατηγορούμενος ξέρω αν πήγε στη δουλειά. Την ημέρα σύλληψης του τον αναζήτησα στο κινητό αλλά το είχε κλειστό. Στις 11 Μαρτίου 2021 ημέρα Πέμπτη μου έστειλε μήνυμα η αδερφή του κατηγορούμενου και μου είπε ότι τον συνέλαβαν. Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα για τον κατηγορούμενο. Είναι καλό παιδί και τον αγαπάω πολύ. Είναι ευγενικός, μορφωμένος και συνεσταλμένος. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ να βρίζει. Έχω πέσει από τα σύννεφα γι’ αυτό που έγινε. Τίποτε άλλο δεν έχω να προσθέσω».

Τι κατέθεσε η σύζυγος του συναδέλφου

Από την πλευρά της, η σύζυγος του συναδέλφου του κατέθεσε ότι «γνωρίζω εδώ και ένα μήνα τον κατηγορούμενο. Ήρθε πριν ένα μήνα μαζί με τον άντρα μου στο σπίτι και φάγαμε όλοι μαζί. Μου φάνηκε ντροπαλό παιδί. Στις 9 Μαρτίου το απόγευμα είχαμε βγάλει με τον άντρα με το σκυλάκι μας βόλτα στο παρκάκι. Μετά ήρθε και ένας φίλος του και επίσης ο άντρας μου είπε ότι θα ερχόταν ο κατηγορούμενος, με τον οποίο είχε μιλήσει το πρωί. Στις 18.30 με 19.00 παρά ήρθε ο κατηγορούμενος στο παρκάκι.

»Τα τρία αγόρια μαζεύτηκαν, έριξαν μια βολή στην μπασκέτα και μετά πήγαμε σπίτι. Στις 19.15 ξεκινήσαμε να πάμε στο σπίτι όλοι μαζί εκτός από τον τρίτο φίλο του που είχε ήδη φύγει. Καθίσαμε λίγο έξω από το σπίτι, τους κέρασα πορτοκαλάδα, μετά πήγα στην κουζίνα και στις 19.30 με 20.00 παρά έφυγε ο κατηγορούμενος. Την επόμενη μέρα ο άντρας μου δεν πήγε στη δουλειά και κάλεσε τον κατηγορούμενο στο κινητό, αλλά δεν απαντούσε. Δεν θα έλεγα κάποιο ψέμα, γιατί στην κατάσταση που είμαι στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης μου, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να έρθω εδώ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:58