search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:48
MENU CLOSE

Στέργιος Καλπάκης: «Η κυβέρνηση μετέτρεψε την ενημέρωση για την πανδημία σε ένα φθηνό και διχαστικό επικοινωνιακό σόου»

20.03.2021 16:34
Stergios Kalpakis_new

«Η κυβέρνηση μέσω του κ. Σκέρτσου κατέστησε την ενημέρωση όλων των Ελλήνων, για την πανδημία, σε ένα φθηνό και διχαστικό επικοινωνιακό σόου, μετέτρεψε την ενημέρωση όλων των Ελλήνων για τον κορονοϊό σε βήμα χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και επίθεσης στον πολιτικό αντίπαλο της κυβέρνησης, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Στέργιος Καλπάκης, μιλώντας χθες βράδυ στο Kontra Channel.

Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για ολιγωρίες στην αντιμετώπιση της πανδημίας, ο κ. Καλπάκης μεταξύ άλλων τόνισε ότι στη χθεσινή ενημέρωση «δεν ακούσαμε κουβέντα για στήριξη του Ε.Σ.Υ., για επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, για την κατάσταση στα μέσα μαζικής μεταφοράς και για τους ελέγχους στους μεγάλους εργασιακούς χώρους». Δηλαδή, σημείωσε, για τα δύο βασικά μέτωπα στη μάχη με την πανδημία: στην αντιμετώπισή της στην καθημερινή ρουτίνα και τη δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία, «όπου χωρίς υπερβολή επικρατούν συνθήκες “ιατρικής πολέμου”». «Κι έχουμε την κυβέρνηση να μας λέει ότι έχουμε 1.400 ΜΕΘ, ενώ το σύστημα είναι ‘στο κόκκινο’ με 650 διασωληνωμένους και περισσότερους από 100 ασθενείς στην αναμονή», σχολίασε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24