search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:47
MENU CLOSE

Γιάννης Αγγελικούσης: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο μεγαλύτερος Έλληνας εφοπλιστής

21.03.2021 19:17
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-03-21 191605

Στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν νοσηλεύεται ο εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κορυφαίος Έλληνας εφοπλιστής, ηλικίας 73 ετών, ένιωσε αδιαθεσία την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου είχε λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε καταστολή.

Ο Όμιλος Αγγελικούση είναι ένας από τους δύο μεγαλύτερους διεθνώς ναυτιλιακούς ομίλους με 141 πλοία , συνολικής χωρητικότητας 26,7 εκατ. τόνων, αξίας 9,01 δισ. δολάρια και ναυπηγικό πρόγραμμα 22 πλοίων. Από αυτά τα πλοία, 57 είναι δεξαμενόπλοια, 49 φορτηγά και 35 LNG.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Σε ενημέρωσή της αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του προέδρου της, η Angelicoussis Shipping Group αναφέρει:

«Με αισθήματα βαθιάς ανησυχίας ανακοινώνουμε ότι ο Κύριος Γιάννης Αγγελικούσης, Πρόεδρος του Angelicoussis Shipping Group Ltd, ασθενεί από το πρωί του Σαββάτου. Παραμένει νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της Αθήνας σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, λαμβάνοντας τη βέλτιστη δυνατή ιατρική φροντίδα

Η Μαρία Αγγελικούση, η οποία ανέλαβε καθήκοντα acting CEO του Angelicoussis Group, δήλωσε νωρίτερα:

«Κατανοούμε πλήρως και εκτιμούμε ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του πατέρα μου. Θα επανέλθουμε με νεώτερες πληροφορίες όταν αυτό καταστεί εφικτό, στο μεταξύ όμως παρακαλούμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα του πατέρα μου και της οικογενείας του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:43