search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:59
MENU CLOSE

Κως: Άφησαν αβοήθητο μετανάστη από τη Γουινέα – Πέθανε από περιτονίτιδα

26.03.2021 12:50
kos-new

Την εγκατάλειψη ενός 44χρονου που σφάδαζε επί τρεις μέρες από τους πόνους, στο κέντρο κράτησης της Κω, καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ – Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, με αποτέλεσμα τον άδικο θάνατό του, καθώς όταν επιτέλους οι φύλακες κάλεσαν ασθενοφόρο, οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν ότι ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός. 

Σε ανακοίνωσή της η ΚΕΕΡΦΑ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο κυβερνητικός ρατσισμός δολοφόνησε τον Macky Diabete στο κέντρο κράτησης στην Κω

Δεν πέθανε, δολοφονήθηκε ο Macky Diabate στη Κω γιατί οι ζωές των μαύρων δεν μετράνε για τους αστυνομικούς του Χρυσοχοΐδη στα κέντρα κράτησης.

Τρεις μέρες φώναζε και ούρλιαζε από φρικτούς πόνους ο 44χρονος μετανάστης από την Γουινέα, αλλά οι φύλακες δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα για μεταφορά στο νοσοκομείο. Έτσι έχασε τη ζωή του από περιτονίτιδα μετά από κρίση σκωληκοειδίτιδας!

Απαιτούμε να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τον άδικο χαμό του Macky Diabete».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:57