search
ΤΕΤΑΡΤΗ 12.06.2024 09:38
MENU CLOSE

Γιάννος Παπαντωνίου: «Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη είχαν εμπλοκή στην υπόθεση μου»

30.03.2021 23:30
papantoniou-giannos

Για «σελίδες ντροπής για τη Δημοκρατία και τους θεσμούς» μίλησε ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου αναφερόμενος στη δικαστική του περιπέτεια στην εκπομπή «Αντιθέσεις» και τον Δημήτρη Τάκη, στο Action24.

«Ασκήθηκε δίωξη με κατασκευασμένα στοιχεία και άνθρωποι φυλακίστηκαν για ενάμιση χρόνο. Επί ένα χρόνο η δικαστική διαδικασία είχε παγώσει, δεν κινούνταν τίποτα. Ήμουν σε καθεστώς ομηρίας. Και ξέρετε γιατί; Γιατί η δικαίωση μου θα ενοχλήσει πολλούς. Και κυρίως θα ενοχλήσει αυτούς που σε λίγο θα κάτσουν στο σκαμνί για την υπόθεση Novartis», δήλωσε ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί πως ο κ. Παπαγγελόπουλος είχε εμπλοκή και στη δική του υπόθεση, απάντησε:

«Απολύτως. Αν ακούσετε πως μίλησε στη Βουλή εναντίον μου θα πειστείτε. Σχεδόν με καθύβρισε. Και ο κύριος Παπαγγελόπουλος έδωσε εντολή στην κυρία Τουλουπάκη, η οποία κατασκεύασε τη σκευωρία εναντίον μου, με τη δήθεν σύμβαση των φρεγατών και μια σειρά από άλλα ψέματα, με αποτέλεσμα να εμπλακώ σε αυτόν τον κυκεώνα. Στην περίπτωση που υπάρχει δική μου δικαίωση από την ελληνική δικαιοσύνη, οπωσδήποτε θα επιβαρύνει τη θέση αυτών που θα καθίσουν στο σκαμνί. Και νομίζω ότι επειδή υπάρχουν ακόμα σταγονίδια του προηγούμενου καθεστώτος στη δικαιοσύνη, αυτά τα σταγονίδια ασκούσαν πίεση στη δική μου υπόθεση. Ζητώ μόνο να κριθώ το συντομότερο δυνατόν», κατέληξε ο κ. Παπαντωνίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.06.2024 09:38