search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:27
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Η νεκροψία/νεκροτομή θα δείξει τα αίτια του θανάτου της 65χρονης λίγο μετά τον εμβολιασμό της

30.03.2021 21:58
EKAV_NEW

Στα ευρήματα της νεκροψίας/νεκροτομής αναμένεται να εντοπιστεί και ο λόγος που μια 65χρονη πέθανε λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της.

Ήδη οι υγειονομικές αρχές έχουν αρχίσει έρευνα για το περιστατικό, το οποίο συνέβη στο Ίλιο το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, στις 2 μ.μ. το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για άτομο γύρω στα 65 ετών χωρίς αισθήσεις στο Κέντρο Υγείας Ιλίου το οποίο λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η γυναίκα, η οποία γύρω στις 13:00 έκανε το εμβόλιο, αφού παρέμεινε για 20 λεπτά στο κέντρο υγείας όπως προβλέπεται για παρακολούθηση, έφυγε και κάθισε σε παγκάκι απέναντι από το Κέντρο Υγείας.

Μισή ώρα αγρότερα έπαθε ανακοπή. Ειδοποιήθηκε από περαστικούς το προσωπικό του ΚΥ το οποίο τη μετέφερε από το παγκάκι στο κέντρο υγείας γύρω στις 14:00.

Το ΕΚΑΒ έφτασε μετά από 10 λεπτά, αλλά η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή πάρα τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν και τελικά δεν την παρέλαβε καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατος από το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας.

Το προσωπικό τήρησε το πρωτόκολλο των εμβολιασμών και ότι προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Πλέον, η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει την αιτία θανάτου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:26