search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 07:37
MENU CLOSE

Η Βούλγαρη απαντά για το κολιέ της Κεραμέως που θαύμασε: Δεν το βουλώνω (Video & Photo)

31.03.2021 11:28
voulgarokerameos

Στις σφοδρές επικρίσεις που δέχεται στα Social Media για τα κοπλιμέντα της στην Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για το κολιέ της απάντησε η παρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη.

«Να πω τώρα κάτι που το βλέπω τόση ώρα; Το κολιέ σας κυρία Κεραμέως είναι εξαιρετικό. Είναι έργο τέχνης. Είναι η άνοιξη». Το συγκεκριμένο κοπλιμέντο το έκανε η τηλεπαρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη.. στην υπουργό Παιδείας«ζωντανά» κατά την συνέντευξη με την Κεραμέως στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Ι. Χασαπόπουλο.

Η παρουσιάστρια που προέρχεται από τον ψυχαγωγικό χώρο δέχτηκε πολλά ειρωνικά και επικριτικά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου και η απάντηση της ήρθε πάραυτα μέσω facebook:

«Τι λες ρε παιδί μου; σχολίασα το κολιέ της Κεραμέως στο τέλος της συνέντευξης που μας παραχώρησε σήμερα και θίχτηκαν οι “σοβαροί” δημοσιογράφοι. Το έκαναν παντιερα sites συγκεκριμένης πολιτικής γραμμής… Βρε τι αναστάτωση; Τι σκάνδαλο ήταν αυτό; Λοιπόν παίδες, γράφετε ό,τι θέλετε, τον αυθορμητισμό μου δεν τον χαρίζω σε κανέναν σας γιατί όταν εσείς κάνετε την πάπια για τους δικούς σας λόγους, εγώ δεν έχω λόγους να το βουλώνω…».

Μερικά από τα σχόλια που δέχθηκε η παρουσιάστρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 07:37