search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:45
MENU CLOSE

Ελεγκτικό Συνέδριο: Νόμιμη η διαδικασία προμήθειας των self tests

02.04.2021 15:15
self test_new

Νόμιμες κρίθηκαν με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου οι διαδικασίες για την προμήθεια των self test.

Το ΣΤ’ Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου προχώρησε σε έλεγχο των συμβάσεων πέντε εταιρειών που μετείχαν στη διαγωνιστική διαδικασία και αφού έλαβε υπόψη του όλες τις παραμέτρους για την αντιμετώπιση της πανδημίας, εξετάζοντας και τα έγγραφα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όλα είναι νόμιμα και η διάθεση των self test μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Μεταξύ άλλων στο σκεπτικό της 17 σελίδων απόφασης αναφέρεται ότι «το Δικαστήριο Αποφαίνεται ότι δεν κωλύεται η υπογραφή των ελεγχομένων πέντε (5) σχεδίων σύμβασης για την προμήθεια από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εννέα εκατομμυρίων τετρακοσίων χιλιάδων (9.400.000) ταχέων διαγνωστικών του κορωνοϊού SARS-CoV-2 τεστ με τη διαδικασία του self-testing (αυτοελέγχου-αυτοδιάγνωσης, κατά τα αναφερόμενα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:45