search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 21:06
MENU CLOSE

Στα… πάνω του ο Άδωνις Γεωργιάδης

02.04.2021 08:56
Άδωνις για άνοιγμα αγοράς: Αναβολή εάν καλπάζει η πανδημία - Media

Πολύ ανεβασμένος είναι υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης λόγω της δέσμης μέτρων που αφορά στην εστίαση και ανακοινώθηκε χθες Πέμπτη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, εξάλλου, μπορεί να ήταν «άφαντος» από την παρουσίαση του «εθνικού σχεδίου» για το ταμείο ανάκαμψης, όμως τον ίδιο, ως επιχειρηματία, τον νοιάζει περισσότερο αυτό που λέμε «πραγματική οικονομία», παρά τα… στρατηγικά σχέδια.

Όπως γράφει το matrix24 «χαρίζει», δηλαδή, στους Σκυλακάκη-Σκέρτσο τους στρατηγικούς σχεδιασμούς για την «Ελλάδα 2.0» και την «Ελλάδα του 2030» και προτιμά να συνεχίζει να συστήνεται στην αγορά ως «ο εκπρόσωπός τους στην κυβέρνηση».

Και η θετική υποδοχή των επιχειρηματιών της εστίασης και της ΓΣΕΒΕΕ στη δέσμη μέτρων για τον κλάδο αποτελεί για τον Άδωνι το… «μεγαλύτερο παράσημο», όπως φέρεται λέγων στους συνομιλητές του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 21:05