search
ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 22:56
MENU CLOSE

Δεκαπέντε πανέμορφες γυναίκες πόζαραν γυμνές σε μπαλκόνι στο Ντουμπάι και τις συνέλαβε η αστυνομία (Photos)

05.04.2021 15:40
sexy 1280X658

Οι νόμοι στο Ντουμπάι για τη δημόσια ευπρέπεια είναι – όπως σε κάθε μουσουλμανική χώρα και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – εξαιρετικά σκληροί. Τους νόμους αυτούς παραβίασαν ομαδικά 15 γυναίκες οι οποίες βγήκαν τσίτσιδες σε μπαλκόνι ουρανοξύστη και φωτογραφήθηκαν όπως τις γέννησε η μάνα τους.


Η μια δίπλα στην άλλη ολόγυμνες και γεμάτες σκέρτσο βγήκαν στο μπαλκόνι για να φωτογραφηθούν αλλά έγιναν αντιληπτές από τους ενοίκους των απέναντι μπαλκονιών οι οποίοι τηλεφώνησαν στην αστυνομία και σε ελάχιστο χρόνο οι «15» είχαν συλληφθεί.


Σύμφωνα με α όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Ντουμπάι, οι γυναίκες συνελήφθησαν για τη γύμνια τους σε δημόσιο χώρο αλλά και για άσεμνη συμπεριφορά. Και ο νόμος είναι εξαιρετικά σκληρός. Πρόστιμο 1000 ευρώ για την κάθε μια αλλά και ποινή φυλάκισης μέχρι και 6 μήνες.


Πάντως η κρατική εφημερίδα του Ντουμπάι, η «the National» αφήνει να εννοηθεί ότι πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό κόλπο, ενώ όπως συμπληρώνει η Sun, το γυμνό δρώμενο το διοργάνωσε μια ιστοσελίδα από το Ισραήλ.


«Τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές δεν αντικατοπτρίζουν τις αξίες και την ηθική της κοινωνίας των Εμιράτων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών του κρατιδίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 22:52