search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:48
MENU CLOSE

Πώς τα Social Media δείχνουν τις αδυναμίες των «γνωστών» δημοσιογράφων

06.04.2021 08:46
Πρωτοβουλία δημοσιογράφων για να πληρώσουν φόρους οι πολυεθνικές - «Έτσι θα σωθούν ΜΜΕ» - Media

Με επιλογές και συρραφή από προηγούμενες εκπομπές καλύφθηκε αυτή την Κυριακή από τον Αντένα το Your Face Sounds Familiar.

Βέβαια, στο τέλος της προηγούμενης εκπομπής είχαν δοθεί ρόλοι στους ηθοποιούς και τραγουδιστές που αναμενόταν να αποδοθούν σήμερα. Αλλά εκπομπή δεν έγινε γιατί μεταξύ των πάρα πολλών τεστ που γίνονται κάθε εβδομάδα, βρέθηκε και ένα θετικό.

Και πέρσι, με την επιδημιακή έκρηξη, το Your Face Sounds Familiar διακόπηκε και ουδέποτε επανήλθε, αντίθετα με άλλες εκπομπές που συνεχίστηκαν μετά από ένα διάστημα διακοπής λόγω λοκντάουν.

Κι άλλα mediaκά νέα

Δεν είναι δυνατόν γνωστοί τηλεοπτικοί παρουσιαστές, από τους κορυφαίους, να λένε «απόψε το βράδυ». Και τα δύο δεν πάνε ποτέ μαζί. Είτε «απόψε» θα πεις είτε «το βράδυ».

Στα σόσιαλ μίντια φαίνονται οι αδυναμίες δημοσιογράφων με «δυνατά» ονόματα. Ορθογραφικά λάθη, λάθη στην στίξη, λάθη στην πληκτρολόγηση. Ενώ θα έπρεπε παντού να είναι άψογοι. Έστω για τα μάτια του κόσμου.

Κάθε Σάββατο –μα κάθε Σάββατο!– στο μεσημβρινή ειδησεογραφική εκπομπή τού Παραπολιτικά fm υπάρχει σταθερά ανταπόκριση από την Κορινθία, κάτι που δεν συμβαίνει με άλλες περιοχές. Περίεργο…

Τι πάει να πει συνδεόμαστε με «συμμαχικά ραδιόφωνα». Γιατί όχι «συνεργαζόμενα»; Πόλεμο έχουν και μιλάμε για «συμμάχους»;

Πηγή: zoornalistas.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42