search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:09
MENU CLOSE

Κλέφτης για κλάματα: Μπήκε να κλέψει και… αποκοιμήθηκε

12.04.2021 17:43
thief_new

Το βραβείο του πιο… αποτυχημένου διαρρήκτη διεκδικεί νεαρός που μπήκε σε σπίτι για να το κλέψει, αλλά τελικά τον… πήρε ο ύπνος.

Το περιστατικό συνέβη σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη Σταυρούπολη.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, πρόκειται για έναν 23χρονο αλλοδαπό ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (11/4) διότι το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, αφού εισέβαλε παράνομα σε σπίτι, αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό του. Όμως, κατά την παραμονή του στον χώρο… αποκοιμήθηκε.

Έτσι οι ένοικοι, όταν ξύπνησαν το πρωί, τον βρήκαν να κοιμάται «του… καλού καιρού» μέσα στο σπίτι τους και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο 23χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων για απόπειρα κλοπής, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, μικροποσότητα κάνναβης και μεγάλο χρηματικό ποσό (1.140 ευρώ) την κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:08