search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:48
MENU CLOSE

Europa League: Στα ημιτελικά Γιουνάιτεντ – Ρόμα και Αρσεναλ – Βιγιαρεάλ (Video)

16.04.2021 00:35
kavani-new-01

Η εμφατική πρόκριση της Άρσεναλ και τα φαβορί που συνεχίζουν «σημάδεψαν» τις ρεβάνς των προημιτελικών του Europa League. Οι «κανονιέρηδες» με το εμφατικό 4-0 στην Πράγα επί της Σλάβια, οι back to back νίκες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ, αλλά και η Ρόμα παρά το ισόπαλο 1-1 με τον Άγιαξ, συνθέτουν από το βράδυ της Πέμπτης (15/04) την τετράδα των ημιφιναλίστ της διοργάνωσης.

Το 1-1 στο «Εμιρέιτς» την περασμένη Πέμπτη (8/04) μάλλον… νευρίασε την Άρσεναλ, η οποία σε διάστημα 7 λεπτών στο πρώτο μέρος πέτυχε τρία γκολ, της ακυρώθηκε άλλο ένα με την χρήση VAR και με το επιβλητικό 4-0 η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα θα βρεθεί στους «4», όπου θ΄ αντιμετωπίσει την Βιγιαρεάλ. Ο Πέπε με ένα γκολ και μία ασίστ και ο Λακαζέτ με δύο τέρματα έκαναν ό,τι ήθελαν στην άμυνα των Τσέχων.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» μετά το 1-0 στην Κροατία, νίκησε και στο «Κεράμικα» με 2-1 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία δεν μπόρεσε να κάνει μία ακόμη έκπληξη μετά το «μπαμ» στην φάση των «16» επί της Τότεναμ.

Χωρίς να «πατήσει γκάζι» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε ένα γρήγορο γκολ με τον Έντινσον Καβάνι στο ξεκίνημα και σε συνδυασμό με το «διπλό» στην έδρα της Γρανάδα (2-0) έφτασε πολύ εύκολα στην πρόκριση επί των Ισπανών με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα (2-0).

Στους «4» θα βρει απέναντί της την Ρόμα, η οποία «πάτησε» στο 2-1 επί του Άγιαξ στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και παρότι βρέθηκε πίσω στη ρεβάνς του «Ολίμπικο», ο Τζέκο φρόντισε στο δεύτερο μέρος να διαμορφώσει το τελικό 1-1 και να στείλει τους «Ρωμαίους» στους ημιτελικούς.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των ρεβάνς των προημιτελικών του Europa League:

Σλάβια Πράγας (Τσεχία)-Αρσεναλ (Αγγλία) 0-4

(18΄ Πεπέ, 21΄πεν,77΄ Λακαζέτ, 24΄ Σάκα)

Ρόμα (Ιταλία)-Αγιαξ (Ολλανδία) 1-1

(72΄ Τζέκο – 49΄ Μπρομπέι)

Βιγιαρεάλ (Ισπανία)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) 2-1

(36΄ Αλκάθερ, 43΄ Μορένο – 75΄ Όρσιτς)

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ (Αγγλία)-Γρανάδα (Ισπανία) 2-0

(6΄ Καβάνι, 90΄αυτ. Βαγέχο)

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ (29/04 – 6/05)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) – Ρόμα (Ιταλία)

Βιγιαρεάλ (Ισπανία) – Άρσεναλ (Αγγλία)

ΤΕΛΙΚΟΣ (26/05)

Γκντασκ Στάντιουμ, Πολωνία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:47