search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:44
MENU CLOSE

Φώτης Μεταξόπουλος για Βουγιουκλάκη: «Καλή ηθοποιός δεν ήταν» (Video)

16.04.2021 12:47
aliki-vougiouklaki-new

Ένα άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ρίκα Διαλυνά έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Η Εθνική μας Σταρ ήθελε να ξεχωρίζει, ενώ είχε πάντα στο νου της μη βρεθεί κάποια που θα μπορούσε να «κλέψει» λίγο από τη λάμψη της!

Όταν, λοιπόν, στην ταινία «Διπλοπενιές», η Ρίκα Διαλυνά παρουσιαζόταν να χορεύει με ένα υπέροχο κοντό μπλουζάκι γεμάτο πέρλες, η Αλίκη «έβγαλε νύχια». Ζητησε να της ράψουν ένα φόρεμα με πέρλες από πάνω μέχρι κάτω, έτσι ώστε κανείς να μη θυμάται, πια, το μπλουζάκι της Ρίκας.

«Η Αλίκη φοβόταν μην της φάει κάποιος τη θέση, δεν ηξερε να χορεύει, όμως χόρευε. Είχε μια προσωπικότητα και σε έπειθε ότι ήξερε να χορεύει. Καλή ηθοποιός δεν ήταν και έπαιζε δραματικούς ρόλους. Όπως και στο τραγούδι, συνέβαινε το ίδιο» ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Φώτης Μεταξόπουλος, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:43