search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:47
MENU CLOSE

Κυψέλη: Πορεία διαμαρτυρίας για τις αστυνομικές επιχειρήσεις – Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. για την αποφυγή κορωνοπάρτι (Photos/Video)

23.04.2021 20:24
Kypseli-new

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κάλεσαν συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Κανάρη στην Κυψέλη διαμαρτυρόμενοι για την αστυνομική παρουσία των τελευταίων ημερών στην πλατεία Γεωργίου και για τη διαχείριση της πανδημίας.

Η ανακοίνωση των οργανωτών της συγκέντρωσης ανέφερε μεταξύ άλλων: Την Παρασκευή 23/4 καλούμε σε διαδήλωση-πορεία. Γιατί καταλαβαίνουμε ότι η αυτή κατάσταση τρομοκρατίας, ανελευθερίας, σύγχυσης κι ανασφάλειας αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για την διατήρηση και επέκταση της εξουσίας τους. Γιατί δεν ανεχόμαστε να βλέπουμε τους ανθρώπους διασωληνωμένους σε διαδρόμους νοσοκομείων και οποιαδήποτε άλλη ανάγκη για ιατρική περίθαλψη να είναι αδύνατη.

Παρούσα η αστυνομία

Στο σημείο υπήρχε η ομάδα ΟΔΟΣ που έκανε ελέγχους και στη συνέχεια έφτασαν διμοιρίες των ΜΑΤ. Η διαδήλωση ξεκίνησε από την πλατεία Κανάρη και κατέβηκε μέχρι την Πατησίων.

Σημειώνεται πως η αστυνομία έχει κλείσει όλους τους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία ενώ πραγματοποιούν αυστηρούς ελέγχους σε όσες και όσους διέρχονται από την περιοχή.

Η αστυνομική παρουσία στην περιοχή, στόχο έχει την αποφυγή της διενέργειας νέου κορωνοπάρτι, όπως αυτά των προηγούμενων ημερών που δημιούργησαν προβλήματα στην περιοχή και με κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:46