search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:07
MENU CLOSE

Πρωταθλητής Ευρώπης για 5η φορά ο «Άρχοντας των Κρίκων» – Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου (Video)

24.04.2021 17:01
petrounias

Πρωταθλητής Ευρώπης για πέμπτη φορά στην καριέρα του αναδείχτηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Ελληνας πραγματοποίησε το τέλειο πρόγραμμα και κυριάρχησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας.

Η προσπάθειά του βαθμολογήθηκε από τους κριτές με 15,400 βαθμούς και ουδείς εκ των αντιπάλων του μπόρεσε να τον πλησιάσει.

Μετά το Μονπελιέ το 2015, τη Βέρνη το 2016, το Κλουζ το 2017 και τη Γλασκώβη το 2018, ο άρχοντας των κρίκων έστειλε μήνυμα από τη Βασιλεία ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά που αναβλήθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας.

Συγχαρητήρια στον Λ. Πετρούνια από τον πρωθυπουργό

Συγχαρητήρια για τη νέα διεθνή διάκριση του Λευτέρη Πετρουνια έδωσε μέσω ανάρτησης του στα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός αναφέρει στην ανάρτηση του: «Ο Λευτέρης Πετρούνιας με επιμονή και σκληρή δουλειά πέτυχε να επανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης, κερδίζοντας το 5ο του χρυσό μετάλλιο. Τεράστια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό, από έναν πραγματικά μεγάλο αθλητή και άνθρωπο. Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, μας κάνεις περήφανους!»

Αλέξης Τσίπρας: Θερμά συγχαρητήρια

Τα συγχαρητήριά του στον Λευτέρη Πετρούνια εξέφρασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο tweeter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ένας πραγματικός θρύλος για τον ελληνικό αθλητισμό. Θερμά συγχαρητήρια για το 5ο ευρωπαϊκό χρυσό στον Λευτέρη Πετρούνια».

Ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για την νέα πανευρωπαϊκή επιτυχία του. «Άλλη μια κορυφαία διάκριση για τον “άρχοντα των κρίκων”. Λευτέρη Πετρούνια μας κάνεις περήφανους και γράφεις ιστορία. Θερμά συγχαρητήρια», ανέφερε σε ανάρτησή της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Τα συγχαρητήρια του ΚΚΕ

«Πολλά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια που για πέμπτη φορά κατακτά την κορυφή της Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Βασιλεία της Ελβετίας. Μεγάλη διάκριση για έναν μεγάλο αθλητή που συνεχίζει σε μια δύσκολη χρονιά την προσπάθεια για το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Του ευχόμαστε  καλή επιτυχία» αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του για την επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:07