search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 08:27
MENU CLOSE

Πόλο γυναικών: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός (Photos/Video)

01.05.2021 22:33
polo_new

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε της ουγγρικής Ντουναϊσβάρος στον τελικό της LEN Euroleague στην Ουγγαρία και είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Σε ένα παιχνίδι θρίλερ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 7-6 μέσα στην Ουγγαρία με «ατσάλινη» άμυνα και πανηγυρίζει το πρωτάθλημα Ευρώπης. Η επιτυχία είναι ακόμα μεγαλύτερη, αν υπολογίσει κάποιος ότι το ρόστερ αποτελείται μόνο από Ελληνίδες παίκτριες.

Αυτός είναι ο 4ος ευρωπαϊκός τίτλος για το πόλο γυναικών του Ολυμπιακού αφού εκτός από τις 2 Ευρωλίγκες (2015, 2021) έχει κατακτήσει το Λεν Τρόφι (2014) και το Σούπερ Καπ Ευρώπης (2015).

Είναι ο πρώτος τίτλος που κερδίζει ο Ολυμπιακός με αμιγώς ελληνική ομάδα και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο κατόρθωμα για την ομάδα του Χάρη Παυλίδη ο οποίος είναι ο προπονητής όλων των ευρωπαϊκών τίτλων των “ερυθρόλευκων”.

Παράλληλα αυτό είναι το 2ο πρωτάθλημα Ευρώπης που κερδίζει στην “Μέκκα του Πόλο”, την Βουδαπέστη, ο Ολυμπιακός αφού το 2002 είχε κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ στους άνδρες ενώ την ίδια χρονιά είχε πάρει και το Σούπερ Καπ Ευρώπης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 08:26