search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:51
MENU CLOSE

Λοβέρδος… back to the future: Το ΚΙΝΑΛ θα ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ

05.05.2021 17:17
loverdos_new

«Δεν κάνω πίσω, ούτε για να πάρω φόρα»: Κάπως έτσι περιέγραψε τις προθέσεις του ο Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με το ΚΙΝΑΛ και την προεδρική εκλογή το ερχόμενο φθινόπωρο.

Μιλώντας στη δημόσια ραδιοφωνία, ο Α. Λοβέρδος είπε χαρακτηριστικά ότι «το φθινόπωρο θα έχουμε αλλαγές στο ΚΙΝΑΛ. Οι αλλαγές αυτές θα έχουν τέτοιο χαρακτήρα, ώστε να γίνουμε κόμμα εξουσίας. Το ΚΙΝΑΛ θα ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ και αυτή θα είναι η δική μου πρόταση» προαναγγέλλοντας μια… επιστροφή στο μέλλον.

«Προφανώς σε αυτή την κούρσα αλλαγών θα μπω μπροστά. Δεν θα κάνω πίσω ούτε για να πάρω φόρα. Είμαι αποφασισμένος», είπε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ενώ σχολιάζοντας την απόφαση του επικεφαλής των Podemos να αποτραβηχτεί από την πολιτική, ανέφερε: «Ελπίζω την πορεία του Πάμπλο Ιγκλέσιας να την έχουν και άλλοι στην Ελλάδα, που ευδοκίμησαν καλλιεργώντας το ψέμα και τη δημαγωγία. Το βάζουν πλέον στα πόδια οι κήρυκες του ψέματος. Το ψέμα έχει τελειώσει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:51