search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:36
MENU CLOSE

Ποια εκπομπή μετακομίζει από το Open στον ΣΚΑΪ;

06.05.2021 12:42
tv_studio_new

Αποφασισμένος είναι ο Νίκος Κοκλώνης να μεταφέρει το “Style me up” με τη Μαρία Μπακοδήμου που κατάφερε να σημειώσει αξιοπρεπή νούμερα τηλεθέασης σε μία πολύ δύσκολη ζώνη σε ένα κανάλι περιορισμένης τηλεθέασης, όπως το OPEN.

Η “Barking well media” είναι σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας για γενικότερη συνεργασία με τους σταθμούς Mega, Alpha, Star, ΣΚΑΪ.

Στα πρώτα τρία κανάλια δεν φαίνεται υπάρχει χώρος για το “Style me up”, καθώς το Mega φαίνεται να μην ενδιαφέρεται για ένα τέτοιο φορμάτ, ο ALPHA συζητά καθημερινό παιχνίδι μόδας με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Star έχει ήδη το “Shopping Star” στο ενεργητικό του.

Σύμφωνα με το tvnea μόνο ο ΣΚΑΙ θα μπορούσε να φιλοξενήσει τη συγκεκριμένη εκπομπή, σε περίπτωση που ισχύει η φημολογία που ακούγεται τις τελευταίες μέρες ότι δεν θα δούμε στο Α μισό νέο κύκλο του “My style rocks”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:36