search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:56
MENU CLOSE

Self tests: Για ποιους θα ισχύσει η δωρεάν διάθεση από Δευτέρα έως Τετάρτη

08.05.2021 22:32
self_test_new

Από την Δευτέρα 10 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 12 Μαΐου θα γίνεται δωρεάν διάθεση 2 self tests μόνο στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Αυτό ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, σημειώνοντας ότι οι δικαιούχοι του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα θα μπορούν να παραλάβουν δωρεάν 2 self tests από την Πέμπτη 13 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 19 Μαΐου.

Υπενθυμίζει επίσης ότι η πλατφόρμα δωρεάν διάθεσης self tests παραμένει κλειστή κάθε Σάββατο από το απόγευμα στις 5 το απόγευμα μέχρι και την Δευτέρα στις 8 το πρωί.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος απευθύνει εκ νέου έκκληση στους δικαιούχους δωρεάν self tests να προσέρχονται μόνο στις παραπάνω ημερομηνίες που αναφέρονται πιο πάνω, για την αποφυγή συγχρωτισμού και για λόγους προστασίας Δημόσιας Υγείας και σημειώνει ότι σε περίπτωση που προσέλθουν στα φαρμακεία σε άλλες ημερομηνίες δεν θα είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν.

Έκλεισε η πλατφόρμα των self tests – Ανάστατοι οι γονείς, τι πρέπει να κάνουν τη Δευτέρα

Πάντως, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, σήμερα Σάββατο η πλατφόρμα έκλεισε στις 17:00 ξαφνικά και απροειδοποίητα.

Οι γονείς που δεν έχουν προμηθευτεί τα δωρεάν αυτοδιαγνωστικά τεστ πρέπει είτε να βάλουν το χέρι στην τσέπη, είτε να περιμένουν μέχρι τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας οπότε και θα ανοίξει ξανά η πλατφόρμα. Στη δεύτερη περίπτωση όμως, δεν θα έχουν τον απαιτούμενο χρόνο για να κάνουν το τεστ και να δηλώσουν το αποτέλεσμα πριν την έναρξη των μαθημάτων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:53