search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:01
MENU CLOSE

Εξαδάκτυλος για κορωνοϊό: Καθημερινά είναι σαν να πέφτουν δύο λεωφορεία στον γκρεμό (Video)

09.05.2021 15:31
covid

«Η ασφάλεια μπορεί να έρθει μόνο μέσω των εμβολιασμών, μέχρι τότε αυστηρή τήρηση των μέτρων», συνέστησε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ANT1, επισημαίνοντας ότι στα μέσα Ιουλίου αναμένεται να φθάσουμε στον απαιτούμενο αριθμό εμβολιασμένων πολιτών για να πάρει «ανάσα» η χώρα. Ανέφερε ακόμη πως αυτή τη στιγμή 1.250.000 πολίτες είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Σχολιάζοντας στις απώλειες από τον κορωνοϊό στη χώρα τόνισε πως καθημερινά είναι σαν να πέφτουν δύο λεωφορεία στον γκρεμό και να χάνονται οι επιβάτες. «Ασχολούμαστε με δευτερεύοντα θέματα όταν δίπλα μας εξελίσσεται μια τραγωδία», επισήμανε.

Αναφορικά με τις μεταλλάξεις είπε ότι προς το παρόν τα εμβόλια τις καλύπτουν όλες αλλά στο μέλλον θα χρειαστεί να προσαρμοστούν τα εμβόλια για να καλύπτονται.

Τέλος, εκτίμησε ότι ο κορωνοϊός θα γίνει όπως η γρίπη και θα αντιμετωπίζεται με φάρμακα και εμβόλια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:59