search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:07
MENU CLOSE

Γερμανία: Ο εμβολιασμένος Ζεεχόφερ κόλλησε κορωνοϊό

10.05.2021 21:24
seehofer_new

Παρότι ήδη εμβολιασμένος, ο τέως ηγέτης της Χριστιανικής Κοινωνικής Ένωσης της Βαυαρίας και ΥΠΕΣ της Γερμανίας Χορστ Ζεεχόφερ κόλλησε κορωνοϊό.

«Ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ μολύνθηκε από τον κορωνοϊό παρά το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Όπως είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου στις 15 Απριλίου, είχε ήδη κάνει το πρώτο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού», δήλωσε ο εκπρόσωπός του, Στιβ Άλτερ στην εφημερίδα «Rheinische Post».

Ο Άλτερ δεν έκανε όμως καμία δήλωση ως προς το εαν ο ομοσπονδιακό υπουργός Εσωτερικών έχει κάνει ήδη τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Στην συνέντευξη τύπου πάντως ο Ζέεχοφερ είχε δήλωσε ότι είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο των εταιρειών Biontech / Pfizer.

Σύμφωνα με τον Άλτερ, «ο Χορστ Ζέεχοφερ δεν βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο Βερολίνο. Βρίσκεται στο σπίτι του στην Βαυαρία από την Παρασκευή και επί του παρόντος σε κατ΄οίκον απομόνωση», σύμφωνα με την εφημερίδα του Ντίσελντορφ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03