search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 04:46
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα

13.05.2021 08:40
agries-melisses-asimina-new

Πολλές αποκαλύψεις θα έρθουν στο φως στις Άγριες Μέλισσες στα νέα επεισόδια. Ένοχα μυστικά βγαίνουν στο φως, ενώ πολλά πρόσωπα στη σειρά δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Στον Συνεταιρισμό επικρατεί φόβος μήπως ο Σεβαστός ανακαλύψει πως τον κορόιδεψαν. Στα χέρια της Ασημίνας, θα πέσει το μοναδικό αντίτυπο του βιβλίου που γράφει ο Νικηφόρος.

Η Ασημίνα μόλις το διαβάσει θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Από την άλλη, οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ καθώς τα μυστικά νιώθει να τη βαραίνουν όλο και περισσότερο.

Η Σοφούλα δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό της, παρά τις προσπάθειες της Ρίζως. Ο Άγγελος, όμως, δεν έχει σκοπό να την αφήσει μόνη.

Ο Δούκας ανακαλύπτει ποιος αγόρασε τα καπνά απ’ τον Συνεταιρισμό και του προτείνει συνεργασία, αλλά ένα άρθρο που δημοσιεύεται σε εφημερίδα μπορεί να του ανατρέψει τα σχέδια…

Ειδήσεις σήμερα

MasterChef – Τζαμαλής: «Η Μαρίνα δεν ενοχλούσε κανέναν» – Το «καρφί» για τη Μαρία (video)

H κομμένη σκηνή από τα «Εγκλήματα» – Παίχτηκε μόνο μια φορά (Video)

Τηλεθέαση: Νέο ρεκόρ σεζόν και πρωτιά για τον «Ήλιο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04