search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 04:58
MENU CLOSE

MEGA: Η ρεπόρτερ έβγαζε ζωντανό από παραλία και ο λουόμενος από πίσω κατέβασε απροκάλυπτα το μαγιό του (Video)

17.05.2021 17:28
reporter_mega-new

Η δουλειά του ρεπόρτερ είναι εξαιρετικά δύσκολη. Τόσο γιατί δεν ξέρεις τι πρόκειται να συναντήσεις το επόμενο δευτερόλεπτο, όσο και γιατί υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να σου ανατρέψουν το ρεπορτάζ.


Αυτό που συνέβη στη ρεπόρτερ του Mega Σοφία Αλατζά δεν μπορούσε να προβλεφθεί γιατί εκείνη την ώρα μετέδιδε ζωντανά για το μεσημεριανό δελτίο το ρεπορτάζ της από τη Σαντορίνη.


Η Σοφία Αλατζά λοιπόν συνδέθηκε με το στούντιο και άρχισε να λέει ότι βρίσκεται στον Περίβολο με την καυτή μαύρη άμμο και να μεταδίδει τι γίνεται στο νησί με τους τουρίστες. Η παραλία ήταν γεμάτη και τη στιγμή που η κάμερα φεύγει από την ρεπόρτερ και κάνει γενικά πλάνα του κόσμου, ένας λουόμενος θεώρησε πως έφτασε η στιγμή του για να γίνει διάσημος.


Και ενώ συνέχιζε να μιλά η Σοφία Αλατζά εκείνος σηκώθηκε από την ξαπλώστρα του, γύρισε τα οπίσθια του και κατέβασε το μαγιό του μπροστά στην κάμερα.

Ειδήσεις σήμερα

Ποια μέτρα στήριξης «τρέχουν», ποια έρχονται

Φίδι στα ΚΤΕΛ Κηφισού – Είχε τρυπώσει σε αυτοκίνητο (Video)

Ινδία: Βουλευτής παροτρύνει τους πολίτες να πίνουν ούρα αγελάδας για να προστατευθούν από τον κορωνοϊό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06