search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 19:08
MENU CLOSE

Λυκαβηττός: «Σήκωσαν» πανό ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο

23.05.2021 11:33
pano_lykabitos

Πανό διαμαρτυρίας στον Λυκαβηττό σήκωσαν μέλη της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

«Κάτω τα χέρια από το 8ώρο και την Κυριακάτικη αργία», αναφέρει το πανό.

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία το πανό δίνει «το μήνυμα του αγώνα ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα, που προωθεί η κυβέρνηση με τη κατάργηση του 8ωρου, την κατάργηση της Κυριακής Αργίας. Ένα πανό ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές που προωθεί η κυβέρνηση και ο Υπουργός Ανάπτυξης, υλοποιώντας τις εντολές των μεγάλων εργοδοτών του λιανεμπορίου.».

«Η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας – ενώ οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε αναστολή συμβάσεων ή στο πρόγραμμα συνεργασία στον κλάδο του εμπορίου – με επαναλαμβανόμενες ΚΥΑ, θα επιτρέπει την σταθερή λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Ο στόχος είναι να ανοίγουν όλες τις Κυριακές, και να καταργηθεί η αργία της Κυριακής. Να καταργηθεί η ξεκούραση των εργαζομένων, ο ελεύθερος τους χρόνος, και ο χρόνος για τις οικογένειές τους», επισημαίνει μεταξύ άλλων η Ομοσπονδία.

Ειδήσεις σήμερα

Τζανακόπουλος: Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να αποσυρθεί το εργασιακό νομοσχέδιο

Εργασιακό νομοσχέδιο: Bελτιωτικές προτάσεις και ασφαλιστικές δικλείδες

Φώφη Γεννηματά: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε έναν πόλεμο εναντίον των εργαζομένων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 19:08