search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:58
MENU CLOSE

Αγριογούρουνο βγήκε στην εθνική οδό και προκάλεσε σοβαρό τροχαίο (Video)

24.05.2021 18:27
agriogourouno-new

Και ξαφνικά εκεί που οι οδηγοί στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, οδηγούσαν και πήγαιναν στους προορισμούς τους, ένα μεγάλο αγριογούρουνο εμφανίσθηκε από το πουθενά και προκάλεσε σοβαρό τροχαίο.


Το περιστατικό σημειώθηκε στην Ελευσίνα στο ρεύμα προς Αθήνα. Το αυτοκίνητο που κινούνταν στη μεσαία λωρίδα είδε να τρέχει μέσα στην εθνική το αγριογούρουνο προς το μέρος του. Ο οδηγός έστριψε το τιμόνι για να αποφύγει τη σύγκρουση και έπεσε επάνω σε άλλα οχήματα.


Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές, ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και στο σημείο δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα δεκάδων μέτρων μέχρι να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα. Το ασθενοφόρο που έφτασε προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στους οδηγούς.


Όσο για το αγριογούρουνο εκείνο μετά το τροχαίο ξανατρύπωσε μέσα στη βλάστηση και κυκλοφορεί ελέυθερο. Υπάρχει κίνδυνος για τους οδηγούς να πεταχτεί ξανά. Μάλιστα την ώρα του μποτιλιαρίσματος εκείνο βρισκόταν στο άλλο ρεύμα σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό, όπως διακρίνεται καθαρά και στο βίντεο που θα δείτε.

Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 66-74: «Πράσινος» ο γυναικείος θρόνος μετά από 8 χρόνια (Videos)

Σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου: Νεκρή 39χρονη γυναίκα (Video)

WSJ: Εργαστηριακός τελικά ο κορωνοϊός; – 3 ερευνητές στην Ουχάν είχαν συμπτώματα από τον Νοέμβριο του 2019

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:56