search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:02
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία μετά τις φήμες για επανασύνδεση (Video)

24.05.2021 17:53
jlo_affleck_mail

Οτι είναι και πάλι μαζί και ίσως ο έρωτάς τους ξαναφούντωσε είναι μάλλον τελειωμένη υπόθεση. Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ, τους οποίους ο φωτογραφικός φακός έπιασε μαζί στο Μαϊάμι.

Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία κυκλοφόρησε μόλις σήμερα, όταν και οι παπαράτσι έπιασαν τους «πρώην συντρόφους» μαζί, να βγαίνουν από ένα διαμέρισμα, κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στο Μαϊάμι.

Ενώ λοιπόν, κατέβαιναν τις σκάλες του σπιτιού, είδαν τους φωτογράφους να τους περιμένουν. Να σημειωθεί πως κανένας από τους δύο δεν έδειξε κάποια ενόχληση για την παρουσία τους. Αντιθέτως, η Τζένιφερ Λόπεζ έδειχνε ιδιαίτερα χαλαρή και χάρισε στο φακό ένα μεγάλο χαμόγελο, ενώ ο Μπεν Άφλεκ στεκόταν λίγο πιο πίσω από εκείνη πιο σοβαρός.

Ειδήσεις σήμερα:

Νταλάρας: Θαυμάστριες τράβηξαν τα μαλλιά μου για να δουν αν είναι δικά μου (Video)

Εύη Δρούτσα: «Πρέπει να βάζουμε Ελληνίδες στην Eurovision- Η Στεφανία δε ζει στη χώρα μας» (Video)

Ποιος είναι ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο – Η επική του ατάκα για τον κορωνοϊό: «Τον σκοτώνει η βότκα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30