search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:03
MENU CLOSE

Η «μαρτυριάρα» πωλήτρια: Άνδρας αγόρασε δαχτυλίδια για σύζυγο και ερωμένη, και η υπάλληλος τις ενημέρωσε (Video)

26.05.2021 16:02
daxtylidia-new

Είναι να μην σου τύχει. Να πας στο κοσμηματοπωλείο να αγοράσεις ένα δαχτυλίδι για τη σύζυγο σου και ένα δαχτυλίδι για την ερωμένη σου και η υπάλληλος του καταστήματος να το καταλάβει και να ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που θα λέει τα στοιχεία σου και θα «καρφώνει» τις «βρωμοδουλειές» σου.


Το περιστατικό συνέβη σε κοσμηματοπωλείο στο Μόντρεαλ. Η υπάλληλος λοιπόν με το όνομα Έλι έγραψε στο tiktok το εξής: «Εάν το όνομα του φίλου σου είναι Τζέικ και ζει στο Μόντρεαλ, μόλις αγόρασε δύο δαχτυλίδια για την κοπέλα του και την ερωμένη του»


Το βίντεο έχει γίνει viral με περισσότερες από 500.000 προβολές και έχει και συνέχεια. Η Έλι δίνει περισσότερες πληροφορίες για τα δαχτυλίδια. Το ένα δαχτυλίδι είναι με ζιρκόνια σε σχήμα καρδιάς από ασήμι και κόστισε 50 δολάρια και το άλλο είναι με μία κόκκινη καρδιά αξίας 45 δολαρίων.

@ferreiroroche

Gotta support my girls #foryou #fyp

♬ telephone – favsoundds

Και δεν σταμάτησε εδώ. Αφού αποκάλυψε λοιπόν το όνομα του «ατακτούλη» και τα δαχτυλίδια που πήρε η υπάλληλος συνεχίζει: «Αυτά είναι τα δύο δαχτυλίδια. Αξίζεις κάτι καλύτερο» πρόσθεσε αναφερόμενη στις κοπέλες που έλαβαν το δώρο του Τζέικ.

Και τελικά ο Τζέικ την πάτησε αφού ανάμεσα στα σχόλια όσων είδαν το βίντεο ήταν και ένα που τον έκανε να παγώσει: «Σ’ ευχαριστώ πολύ, θα την ενημερώσω. Είναι ο σύντροφος της καλύτερής μου φίλης και εκείνη έλαβε το δαχτυλίδι. Σ’ ευχαριστώ».

Ειδήσεις σήμερα

Πέτσας: Πιθανή η επιβολή ποινής για ακύρωση ραντεβού εμβολιασμού (Video)

Survivor: Ο Ατζούν βάζει… φωτιά στο Twitter – «Αυτή η θάλασσα ανάμεσά μας δε σημαίνει τίποτα» (Video)

Άνω κάτω η Πάρος από τα γυρίσματα γερμανικού ριάλιτι – Σεξ, παραβάσεις και… ασφαλιστικά μέτρα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:02