search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 01:47
MENU CLOSE

Χανιά: Ερωτηματικά για τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας – Τι λέει ψυχίατρος (Videos)

28.05.2021 18:06
11xroni-xania

Αποκωδικοποίηση των αιτιών θανάτου της 11χρονης Ιωάννας από τα Χανιά προσπαθούν να κάνουν οι Αρχές. Σήμερα τελέστηκε η κηδεία της, με τον πατέρα της να μονολογεί «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι δίπλα σου».

Η 11χρονη Ιωάννα εξαφανίστηκε για μερικές ώρες και τελικά βρέθηκε νεκρή στα βράχια των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά. Ακόμα δεν υπάρχει απάντηση για την αιτία θανάτου της, με τη μητέρα της ωστόσο να το αποδίδει σε ατύχημα.

Πάντως, σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως αναφορικά με το δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωναν τα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας.

Για τον λόγο αυτό έχουν κληθεί να καταθέσουν στους αστυνομικούς τόσο άτομα από το οικογενειακό και το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας όσο και η ψυχίατρος που παρακολουθούσε το νεαρό κορίτσι ιδιαίτερα από την εποχή που άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα αγχώδους διαταραχής.

Η ψυχίατρος, Έλενα Καλόγερα, μιλά για την αγχώδη διαταραχή που αντιμετώπιζε η 11χρονη:

Τι λέει η μητέρα της 11χρονης

Δυστυχώς για το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωναν τα παιδιά της οικογένειας, η μητέρα δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει δημόσια σε εκπομπές με αναφορές στον σύζυγο της πως ήταν βίαιος. Tο ίδιο είχε κάνει και τον Οκτώβριο του 2019 όταν είχε καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για τον ξυλοδαρμό της δασκάλας του σχολείου, στο οποίο πήγαιναν τα παιδιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, το κορίτσι είχε φύγει ξανά από το σπίτι τρεις μέρες πριν από την εξαφάνισή της, μετά από καυγά που είχε με την μητέρα και τον αδερφό της. Τα ερωτήματα για το χαμό του παιδιού είναι πολλά. Η μητέρας της Ιωάννας μίλησε για όλα στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τον Στρατή Λημνιό.

Ειδήσεις σήμερα:

«Πράσινο φως» από τον EMA: Ασφαλές το εμβόλιο Pfizer για παιδιά 12 – 15 ετών

Πώς θα ανοίξουν τα γυμναστήρια τη Δευτέρα – Τα μέτρα προστασίας

Βόλος: Βλήμα ξέφυγε από πεδίο βολής και σκότωσε κοπάδι με πρόβατα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05