search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:11
MENU CLOSE

Χανιά: Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία για τον θάνατο της 11χρονης – «Ήταν άγγελος», λέει η μητέρα της (video)

27.05.2021 14:08
xaniaexo

Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης Ιωάννας, που βρέθηκε νεκρή σε βραχώδη περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

Μιλώντας στον Alpha, η μητέρα του άτυχου κοριτσιού είπε:

«Ήταν ο άγγελός μου, ήταν το καλύτερο κορίτσι. Εγώ πιστεύω ότι τώρα εκεί που έχει πάει, έχει γίνει ένας άγγελος… Ακόμα με προστατεύει, γιατί ήθελε πάντα να με προστατεύει και νοιαζόταν για μένα. Επειδή είχε περάσει πάρα πολλά, δυστυχώς ο Θεός την πήρε από κοντά μου. Γιατί έγινε αυτό δεν ξέρω… Δε μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Ήταν ένα υπέροχο πλάσμα. Το χαμόγελό της, είχε μεγάλη καρδιά, ήταν μεγάλη ψυχούλα και δεν μου έλεγε ποτέ ψέματα», είπε η μητέρα της 11χρονης, στο Τ-live.

«Το κορίτσι αυτό είχε περάσει πολλά»

Η μητέρα της ανήλικης περιέγραψε τι έγινε την ημέρα της εξαφάνισης.

«Το παιδί έφυγε για μια βόλτα το βράδυ. Μου υποσχέθηκε θα γυρίσει 20:45. Με φίλησε και ήταν χαρούμενη. Ξεκίνησε να νυχτώνει, την έπαιρνα τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Δεν ήταν κλειστό και έτσι πίστευα πως η Ιωάννα βρισκόταν κάπου και το είχε στο αθόρυβο. Συνέχιζα και την έπαιρνα, μέχρι τις 22:00. Μετά το είχα κλειστό. Περίμενα να μου απαντήσει, ανησύχησα. Γύρω στις 23:00 που είχαν κοιμηθεί τα άλλα παιδιά μου, βγήκα και πήγα να την ψάξω μαζί με τον ξάδελφό μου εκεί που πήγε. Γύρισα κάποια στιγμή σπίτι καθώς πίστευα πως η Ιωάννα θα είχε γυρίσει. Όλη τη νύχτα την ψάχναμε, μέχρι τις 5:30 το πρωί, 8 έπρεπε να πάει στο σχολείο. Πήρα το 100, πήρα την Ασφάλεια και μου είπαν να περιμένω μέχρι τις 10 το πρωί» είπε λίγο πριν την κηδεία του κοριτσιού.

Η γυναίκα αναφέρθηκε στο διαζύγιο και τα προβλήματα με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είχε φυλακιστεί.

«Το κορίτσι αυτό είχε περάσει πολλά, ήταν πολύ καλό κοριτσάκι, υπεύθυνο παιδί. Με το πρώην σύζυγό μου είχαμε παρελθόν με το διαζύγιο. Μας είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Η κόρη μου είχε περάσει πολλές φασαρίες, ήταν παρούσα, φοβόταν για τη δική μου ζωή. Ηρεμήσαμε όλοι όταν μπήκε στη φυλακή. Βγήκε, δεν μας είχε ξαναενοχλήσει. Πιστεύω ότι το κορίτσι γλίστρησε. Εκείνο το σημείο είναι πολύ επικίνδυνο, εκεί είχαν σκοτωθεί άλλα παιδάκια» τόνισε.

Ενδείξεις αυτοχειρίας – Πουθενά το κινητό της 11χρονης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN ο θάνατός της αποδίδεται στις 22:00 με 23:00 το βράδυ. Οι Αρχές βρήκαν την τσάντα με τα πράγματα που ψώνισε η 11χρονη και τα ακουστικά της, ωστόσο δεν υπάρχει πουθενά το κινητό της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ιωάννα έχει πέσει με τα πόδια, που αυτό σημαίνει είτε ότι γλίστρησε και έπεσε είτε αυτοκτόνησε.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο του κοριτσιού. Σύμφωνα με «Το Βήμα» εξετάζεται το σοβαρό ενδεχόμενο της αυτοχειρίας της 11χρονης, με τους αστυνομικούς να έχουν σαφείς ενδείξεις ότι το κοριτσάκι βούτηξε στο κενό, βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Εκείνο που προβληματίζει τις Αρχές είναι πως η Ιωάννα φαίνεται ότι είχε πλήρη έλεγχο των κινήσεων της και δεν φαίνεται να προσεγγίσθηκε από οποιονδήποτε. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι πριν χάσει τη ζωή της είχε μαλώσει, μέσω μηνυμάτων, με τη μητέρα της.

Από τα πρώτα δεδομένα της ιατροδικαστικής έρευνας καταδεικνύεται ότι έπεσε με τα πόδια στο έδαφος. Τα στελέχη των αρμοδίων αρχών συνεκτιμούν ότι η 11χρονη είχε φύγει και πριν μερικές μέρες από το σπίτι της και είχε εντοπισθεί από την μητέρα της σε σημείο, σχετικά κοντά από αυτό που βρέθηκε νεκρή. Και τότε φαίνεται να είχε υπάρξει προστριβή με τους οικείους της, πιθανόν για θέματα απόδοσης στο σχολείο, σχέσεων με άλλους συγγενείς της.

Eιδήσεις σήμερα

Αποκλείουν οι αρχές το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο της 11χρονης στα Χανιά

Χανιά: Βρέθηκε νεκρό το 11χρονο κορίτσι που είχε εξαφανιστεί (Photos)

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:10