search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:50
MENU CLOSE

Καπραβέλος: Eλπίδα για να τιθασεύσουμε τον κορωνοϊό ο εμβολιασμός των 18 και άνω (Video)

29.05.2021 13:09
covid

Ο εμβολιασμός των 18 άνω θα σπάσει τις αλυσίδες διασποράς του κορωνοϊού, επισήμανε ο Διευθυντής Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπράβελος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΙ, ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει, σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται σε όλον τον κόσμο, για να ελέγξουμε αυτή την μάστιγα το να πιάσουμε και να σπάσουμε ακριβώς τις αλυσίδες διασποράς αυτού του θανατηφόρου ιού»,

«Οι νέοι μας παίζουν σημαντικό ρόλο, όχι τόσο στη νοσηρότητα, κυρίως στη διασπορά του ιού», συνέχισε, τονίζοντας το πόσο άσχημο είναι να βλέπεις νέους ασθενείς να νοσούν.

«Χάνονται κυρίως από τα παιδιά τους»

«Έχω δει ανθρώπους, ηλικιωμένους, πατεράδες, μανάδες, παππούδες να χάνονται κυρίως από τα παιδιά τους» επισήμανε ο κ. Καπραβέλος συνοψίζοντας πως ο εμβολιασμός στις νεαρότερες ηλικίες θα σπάσει έναν σημαντικό «κρίκο» αυτής της διασποράς.

«Είναι πραγματικά η ελπίδα να τιθασεύσουμε αυτή την παγκόσμια μάστιγα που έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση όλη την ανθρωπότητα, κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα

Εξαδάκτυλος – Τούντας: Χαλάρωση μέτρων και τείχος ανοσίας θα επιτευχθούν με τον εμβολιασμό (Video)

Εμβόλιο Johnson & Johnson: «Είχα εξωτερική αιμορραγία», λέει ο 36χρονος που εμφάνισε θρομβοπενία (Video)

Ραντεβού από σήμερα και με τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια για τους πολίτες ηλικίας 30-34 ετών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24