search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:59
MENU CLOSE

Κωστής Μαραβέγιας για κορωνοϊό: «Πέρασα δύσκολα – Αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός»

31.05.2021 10:40
kostis-maravegias-new

Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν νόσησε με κορωνοϊό αναφέρθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας, τονίζοντας ότι η σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου δεν έφυγε στιγμή από πλευρό του.

«Πέρασα μια δύσκολη φάση στην αρχή της καραντίνας, όπως όλοι οι ομότεχνοι μου, γιατί από την πλήρη συναυλιακή δράση των τελευταίων ετών βρέθηκα απότομα σε μια απραξία, χωρίς προοπτική.

Πάντα συμβαίνουν απρόοπτα, αλλά αυτή η ξαφνική παύση μου δημιούργησε μια αίσθηση ματαίωσης, αναρωτιόμουν πού πάω και τι κάνω» είπε αναφερόμενος στην περίοδο της καραντίνας και τους περιορισμούς που επέβαλε η πανδημία, ενώ μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Τον Νοέμβριο νόσησα με COVID-19 και πέρασα δύσκολα. Αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός, δύσκολες μέρες. Αναγκάστηκα να κλειστώ στο στούντιό μου για 24 ημέρες. Μετά όμως ήταν σαν να “ξαναγεννήθηκα”. Ενώ προηγουμένως δεν είχα όρεξη να γράψω, έκανα reset και έπεσα μετά μούτρα.

Καλωδιώθηκα, πήρα προενισχυτές μικροφώνου και μια κιθάρα stratocaster που πάντα ήθελα να έχω και ξεκίνησα να δουλεύω ακατάπαυστα. Εξ’ ου και αναδύθηκαν στα καινούργια κομμάτια όλα όσα μου είχαν λείψει, η ανάγκη νια σωματικότητα και χορό.

Θέλησα να ανοίξω μια ρωγμή σε όλο αυτό που μας είχε ακινητοποιήσει, να πω “πάμε να ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε» είπε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμαgazino.

Ειδήσεις σήμερα

Σοφία Μουτίδου για Χάρη Ρώμα: «Είπε δύο συγκλονιστικά ψέματα τα οποία διέψευσα» (Video)

«Οι ειδικοί για το καλό σου σε κρατάνε φυλακή»: Νέο τραγούδι του Πετράκου που θα συζητηθεί (Video)

Νικητής Eurovision: Έκανα το τεστ γιατί ένιωσα προσβεβλημένος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06