search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:59
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Θα τιμωρηθούν όπως πρέπει – Θα γονατίσουν»

31.05.2021 12:58
giannia-papamixail-new

Οργισμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στα social media το πρωί της Δευτέρας.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ καταγγέλλει ότι κάποιοι του έκλεψαν προσωπικά του αρχεία μέσα από τους υπολογιστές του, επισημαίνοντας ότι πρόκειται να στραφεί στη δικαιοσύνη.

«Λοιπόν, κάποιοι ξυπνάμε πρωί γιατί έχουμε και δουλειές. Κάποιοι άλλοι, εξακολουθούν να μου κλέβουν όλα τα δεδομένα από υπολογιστές, κινητά, laptop, iPad και είναι και τόσο βλάκες αυτοί βέβαια νομίζουν ότι είναι έξυπνοι, και μου αφήνουν ατράνταχτα στοιχεία, και με κάνουν και πλάκα τα ζώα.

Γελάνε και οι γάτες μου! Σύντομα λοιπόν με όλη την ομάδα των δικηγόρων μου θα πάω ένα τεράστιο φάκελο στην εισαγγελέα και θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. Κανένα ελαφρυντικό. Θα γονατίσουν. Θα δουν πως χειρίζομαι κάτι γατάκια όπως είναι αυτοί.

Πραγματικά, πρέπει κάποιος να είναι που μα…κας να σκεφτεί οτι μπορεί να τα βάλει μαζί μου. Σύντομα τα ονόματα θα τα ακούσετε, ακόμα και τώρα που γράφω, με χακάρουν! Θράσος! Είμαι σίγουρος ότι θα σβήσουν αυτό το κείμενο, αλλά το έχω είδη στείλει εκεί που πρέπει.

ΑΝΤΕ Γεια. Σταμάτα βλάκα να σβήνεις ότι γράφω. Σύντομα η συνέχεια. Άντε πια σιχάματα. Οι άνθρωποι μέχρι και την σελίδα της Μάνας μου διαλύσανε! Ρε θα πω, ΟΝΟΜΑΤA, σταμάτα ρε νούμερο» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ενώ λίγο αργότερα επανήλθε με νέα ανάρτηση.

Ειδήσεις σήμερα

Χριστούγεννα των ΄70s: Τι ζήτησαν από τον Άγιο Βασίλη τα παιδιά των διασήμων (Photos)

Κατερίνα Γώγου: Η «αφελής» του κινηματογράφου που επέλεξε τον θάνατο – Η αναρχική ποιήτρια και η αντισυμβατική της δράση (Photos)

Οι διάσημοι πατεράδες που αποκλήρωσαν τα παιδιά τους (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34