search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:08
MENU CLOSE

Απόπειρα απαγωγής 16χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Άγαρμπο καμάκι και τίποτα περισσότερο» λέει ο 56χρονος (video)

01.06.2021 17:21
56XRONOS

Ο 56χρονος ζήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία, προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία και να ετοιμάσει την απολογία του – Πέραν της 16χρονης, τον αναγνώρισαν άλλες δυο 20χρονες, που είχαν καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση στις αρχές Μαΐου

Σε άκομψο καμάκι αποδίδει την πράξη του ο 56χρονος εν ενεργεία καθηγητής σε ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου μετά την καταγγελία που έχει κατατεθεί σε βάρος του από την 16χρονη μαθήτρια στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Τον 56χρονο μετά την δημοσίευση του βιντεοσκοπημένου υλικού από κάμερες κλειστού κυκλώματος φαίνεται να αναγνώρισαν άλλες δυο 20χρονες που είχαν καταγγείλει στις αρχές Μαΐου πως είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στην περιοχή των Πεύκων.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία και με εισαγγελική παραγγελία, θα πραγματοποιηθεί έρευνα από την αστυνομία με τις δυο καταγγέλλουσες να καλούνται τις επόμενες ημέρες να καταθέσουν τις εμπειρίες τους.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο δικηγόρος του 56χρονου Απόστολος Τζάρος, ο εντολέας του θεωρεί πως όλα έγιναν στο πλαίσιο μιας κακής προσέγγισης, ένα κακό καμάκι και τίποτα περισσότερο.

«Ο εντολέας μου ισχυρίζεται πως πρόκειται για μια παρεξήγηση και πως δεν γνωρίζει σε καμία περίπτωση τα κορίτσια. Δεν αρνείται όμως ότι μπορεί να έκανε ένα άκομψο και άγαρμπο φλερτ. Αυτό έχει διαφορά από μια πράξη κοινωνικής απαξίας από μια πράξη ποινικής απαξίας. Γι’ αυτό ακριβώς παραπέμφθηκε στο μονομελές πλημμελειοδικείο για πλημμελήματα ένα της απειλής όπου το maximum είναι ένας χρόνος φυλάκισης και ένα της απόπειρας σωματικής βίας. Ο εντολέας μου θεωρεί πως όλα έγιναν στο πλαίσιο μιας κακής προσέγγισης ένα κακό καμάκι και τίποτα περισσότερο».

Ο 56χρονος ζήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία, προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία και να ετοιμάσει την απολογία του.

Ειδήσεις σήμερα

Απόπειρα αρπαγής 16χρονης: Την Τετάρτη η δίκη του 56χρονου – Τι ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα (Video)

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 56χρονος ο οποίος προσπάθησε να βάλει 16χρονη στο ΙΧ (Video)

Θεσσαλονίκη: Άγνωστος προσπάθησε να βάλει 16χρονη στο αυτοκίνητό του – Κάμερες κατέγραψαν το πρόσωπό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:04