search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:31
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Μητέρα άρπαξε τον γιο της από το σχολείο και εξαφανίστηκαν

02.06.2021 19:50
peripoliko-new

Μια μητέρα άρπαξε τον γιο της από το σχολείο και εξαφανίστηκαν, αναστατώνοντας τη Θεσσαλονίκη.

«Στις 02/06/2021 και ώρα περίπου 13:00, η μητέρα του Β, 8 ετών, προέβη σε αρπαγή του ανήλικου, καθώς παρέλαβε τον ανήλικο από το σχολείο του, 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνοούνται» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για τη γονική αρπαγή του ανήλικου στις 2 Ιουνίου 2021 και προχώρησε άμεσα κατόπιν εισαγγελικής εντολής στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο” αναφέρει η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Ο Β. έχει καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, κανονικό ύψος και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε παντελόνι, σκούρα κοντομάνικη πράσινη μπλούζα τύπου πόλο, κόκκινα παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα με ροδάκια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ειδήσεις σήμερα

«Σπάει» στα δύο ο εμβολιασμός των 18 – 29 ετών με Pfizer και Moderna

Εμβόλιο AstraZeneca: Νέες οδηγίες ΕΜΑ για τις θρομβώσεις – Πότε πρέπει να γίνει έλεγχος αιμοπεταλίων

Γερμανία: Προσομοιωτής προέβλεψε την ακριβή ημερομηνία λήξης της πανδημίας –Ποια είναιTAGS:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:30