search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:29
MENU CLOSE

Επανήλθε… ο Τραμπ: Ο Λευκός Οίκος έχει καταληφθεί από ακροαριστερούς (Video)

06.06.2021 15:09
trump_new

Με ρεσιτάλ fake news επέστρεψε στο προσκήνιο ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος υποστηρίζει ότι ο Λευκός Οίκος έχει καταληφθεί από ακροαριστερούς, επιμένοντας πως είναι νικητής των εκλογών.

O επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Νότια Καρολίνα υποδέχτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ με τα εξής λόγια: «Ο πρόεδρός μας».

Ο Τραμπ κατηγόρησε τους αντιπάλους του ότι χρησιμοποίησαν την πανδημία εναντίον του και επιτέθηκε στον επικεφαλής επιδημιολόγο Άντονι Φάουτσι καταλογίζοντάς του ότι σε δημόσιες δηλώσεις του απέκλειε την εκδοχή διαρροής του κορωνοϊού από το εργαστήριο στην Ουχάν. Κάτι που τώρα ερευνούν οι αμερικανικές αρχές, όμως δεν έχει αποδειχθεί.

Ο πρώην πρόεδρος καταχειροκροτήθηκε από τους 1.250 οπαδούς του, που είχαν προμηθευτεί νωρίτερα εισιτήρια, όταν είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο υπόλοιπος κόσμος πρέπει να ζητήσουν επανορθώσεις από την Κίνα.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε τη στήριξη του στον τοπικό βουλευτή των Ρεπουμπλικάνων για τις ενδιάμεσες εκλογές του 2022, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει τον εαυτό του ως τον απόλυτο και μοναδικό υποψήφιο του κόμματος στις επόμενες προεδρικές εκλογές.

Συνεχίζεται ο «πόλεμος»: Για δύο χρόνια εκτός Facebook ο Τραμπ

Καναδάς: Συναγερμός για νέο μυστηριώδες σύνδρομο που χτυπά τον εγκέφαλο και σκορπά τον θάνατο

Τουρκία: Ο αρχιμαφιόζος Πεκέρ «σφυροκοπά» ξανά τον Ερντογάν – «Στηρίζουν ρατσιστές στη Βόρεια Μακεδονία» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:29