search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:09
MENU CLOSE

MasterChef: «Χυλόπιτα» των τριών σεφ στην πρόταση – «μαμούθ» του Acun (Video)

06.06.2021 14:58
masterchef

Το πιο δυνατό χαρτί του Star προσπάθησε να «κλέψει» ο Acun Ilicali, ο οποίος στη «μάχη» της τηλεθέασης των βραδινών reality, είδε το MasterChef να αφήνει πίσω το Survivor.

Ο Τούρκος παραγωγός έβαλε στο μάτι τους τρεις κριτές του reality μαγειρικής και προσπάθησε να τους δελεάσει με πρόταση «μαμούθ».

Το νούμερο των απολαβών που πρότεινε ο Acun στους τρεις κριτές ήταν … επταψήφιο και με τριετές, κλειστό συμβόλαιο, σε αντίθεση με το ετήσιο που υπέγραφαν κάθε φορά στο Star.

Ωστόσο η ίδια, επανήλθε με συνέχεια του ρεπορτάζ και αποκάλυψε ότι οι σεφ απάντησαν αρνητικά στον Τούρκο παραγωγό και ανανέωσαν το συμβόλαιό τους, την περασμένη Πέμπτη, με το Star για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Υπήρχε ηχηρό “όχι” από τη μεριά των σεφ. Κέρδισε το Star. Οι τρεις σεφ το σκέφτηκαν, συζήτησαν με το κανάλι, το οποίο τους έκανε καλύτερη πρόταση και την Πέμπτη, υπέγραψαν για τα επόμενα δύο χρόνια», ανέφερε το ρεπορτάζ.

Αυτή είναι η διπλή «χρυσή» πρόταση του Mega στη Μαρία Μπεκατώρου – Η αντίδραση του ΑΝΤ1 (Video)

Αποχώρηση Ουγγαρέζου: Αυτά είναι τα δύο νέα πρόσωπα που τον αντικαθιστούν

Μπογιόπουλος για Καρανίκα: «Ξεπίτηδες, για να φανεί, πως ίσια λογιούνται η Λεφτεριά και τα χασίσια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:09