search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 00:14
MENU CLOSE

Μπέσσυ Μάλφα: «Ούρλιαζαν και με μούντζωναν για να παραβιάσω STOP στη Συγγρού»

11.06.2021 11:32
mpessy-malfa-new

Μια δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε στους δρόμους της Αθήνας θέλησε να μοιραστεί δημόσια η Μπέσσυ Μάλφα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός κατήγγειλε ότι οι κάτοχοι ενός αυτοκινήτου την πίεζαν να περάσει stop σε παράδρομο της Συγγρού με κίνδυνο να συγκρουστεί με επερχόμενο λεωφορείο. Τονίζει δε, ότι τόσο ο οδηγός όσο και η συνοδηγός της φώναζαν, τη μούτζωναν και την έβριζαν.

«Ο κάτοχος αυτού του αυτοκινήτου που το έχω και σε πιο ευκρινείς φωτογραφίες αλλά δε θα τις δημοσιεύσω προς το παρόν, είχε την απαίτηση ενώ περίμενα στο stop του παράδρομου της Συγγρού έξω από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, να παραβιάσω το Stop και να πέσω πάνω στα δύο λεωφορεία που έβγαιναν από κάθετο δρόμο δεξιά μου προς Συγγρού για να περάσει.

Νόμιζε αυτός και η Κυρία του, ντυμένοι και οι δύο στα πανάκριβα ρούχα τους και μουντζώνοντας με τα πανάκριβα πολιτισμένα χέρια της η κυρία, κάτι ούρλιαζε ταυτόχρονα με τα πολιτισμένα ακαδημαϊκά ελληνικά της, εμένα την ανόητη που δεν σκοτώθηκα πάνω στα λεωφορεία να περάσει η αυτού εξοχότης τους.

Το 2021 έτσι απλά αναφέρω τη χρονιά αισθάνομαι διαρκώς ότι πάμε διαρκώς προς τα πίσω. Κάτι με τσιφλικάδες να το πω, κάτι με φεουδάρχες να το πω, ό,τι και να το πω, πρέπει να σταματήσει το μπούλινγκ και η απαξίωση του ενός ανθρώπου προς τον άλλον. Παιδεία! Πολιτισμός!» έγραψε.

Έκτορας Μποτρίνι: Η ανάρτησή του για τη νικήτρια του MasterChef, Μαργαρίτα!

Λευτέρης Λαζάρου: «Ούτε πελάτη θα διώξω, ούτε θα απολύσω εργαζόμενο αν δεν έχει κάνει το εμβόλιο» (Video)

Χάρης Κωστόπουλος: Πέρασα λευχαιμία πριν 30 χρόνια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 00:13