search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:43
MENU CLOSE

«Ήταν κάτι τεράστιο για τη Μαρία» – Η μητέρα της Σάκκαρη μιλά για τον θρίαμβο της κόρης της (Video)

12.06.2021 19:26
sakkari_main

Για την επιτυχία της κόρης της, Μαρίας Σάκκαρη, στο Roland Garros, που έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του γαλλικού open, μίλησε η Αγγελική Κανελλοπούλου στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται».

«Είναι ένα άτιμο άθλημα που μπορεί να γυρίσει στον πόντο. Μπορείς να κερδίσεις εύκολα, να χάσεις το άθλημα. Το παίρνω ψύχραιμα. Ήταν πολύ κοντά στον τελικό και ήταν κάτι τεράστιο για τη Μαρία. Έχει κάνει μεγάλες θυσίες από μικρή και πιστεύω ο τελικός ενός Γκραν Σλαμ είναι κοντά. Είμαι πολύ περήφανη για τη Μαρία, όχι μόνο γιατί είναι καλή αθλήτρια αλλά γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί. Δεν μας δημιούργησε ποτέ πρόβλημα ως γονείς», είπε η μητέρα της.

«Από 3 χρονών είχε μυς»

«Πριν από δυο μήνες της έλεγα να μην ανησυχεί. Και ότι θα πάει καλά. Ότι θα είναι μέσα στις 8 αλλά ευτυχώς που έκανα λάθος γιατί πήγε καλύτερα. Η Μαρία από 3 χρονών είχε μυς. Έκανε πολλά σπορ. Έπαιζε ποδόσφαιρο με τα παιδιά στο σχολείο. Δεν ήθελα να την προπονήσω γιατί η προπόνηση είναι σκληρή. Και δεν ήθελα να έρθω μαζί της σε αντιπαράθεση. Ξεκίνησε να παίζει τένις με τον παππού της. Παίζει από 7 ετών τένις κάθε μέρα».

Roland Garros: «Απασφάλισε» ο Φέντερερ – «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω»

Rolan Garros: Τζόκοβιτς vs. Τσιτσιπάς για το τρόπαιο – Ο ασύλληπτος «Νόλε» εκθρόνισε τον Ναδάλ (Videos)

Με μια λεπίδα 9 ιντσών: Η μαχαιριά που οδήγησε το κορίτσι-θαύμα του τένις στην ψυχογενή βουλιμία (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:42