search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:11
MENU CLOSE

«Βιασμός δεν είναι μόνο ο σωματικός»: Θα κινηθεί νομικά η ταξιδιώτισσα που δέχτηκε το σεξιστικό παραλήρημα για τη μίνι φούστα (Video)

12.06.2021 17:08
savvidou

Άκρως ενοχλημένη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» η Τατιάνα Σαββίδου, η ταξιδιώτισσα που έγινε viral άθελά της από το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσελίκα στην ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

«Με γελοιοποίησαν. Φταίνε όλοι για εμένα. Είχα δίπλα τον πατέρα μου που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πήγα στην Σαντορίνη για να εργαστώ. Με χαρακτήριζαν συνοδό πολυτελείας επειδή φόρεσα ένα μίνι φόρεμα. Είναι δικαίωμά μου, δεν θα δώσω αναφορά. Δεν ζήτησαν ούτε μία συγγνώμη για αυτό που προκάλεσαν, δεν ήξερα ότι είμαι live εκείνη τη στιγμή. Τα σχόλια είναι χυδαία, το βίντεο είναι παντού υπάρχουν πολλές προβολές», είπε αρχικά στη Ναταλία Γερμανού.

«Από την εκπομπή ξεκίνησε όλο αυτό, νομίζω μπορείτε να το δείτε όλοι. Το αντιλαμβάνεστε», συνέχισε.

Με αφορμή τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή και τη συμπεριφορά του ρεπόρτερ ξέσπασε ένα τεράστιο κύμα μίσους, όπως δηλώνει η ίδια, στα social media, με αποτέλεσμα να δεχτεί στη συνέχεια πλήθος υβριστικών μηνυμάτων χυδαίων χαρακτηρισμών.

«Υπάρχουν ψεύτικα προφίλ που με βρίζουν χυδαία», είπε, λέγοντας ότι διάβασε σχόλιο που έγραφαν για τον πατέρα της «που πάει ο μπάρμπας με την μπιμπ».

Η Τατιάνα Σαββίδου είπε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά και τόνισε πως ο βιασμός δεν είναι μόνο ο σωματικός αλλά και ο ψυχικός.

«Πληρωμένη» απάντηση κοπέλας στον on air σεξισμό μέσω ΣΚΑΪ: «Θα φοράω ό,τι θέλω, εργάζομαι σκληρά» (Video)

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσελίκας το τερμάτισε: Έκανε μαθήματα για αντηλιακό (Video)

Έπος: Ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ δεν ξέρει ότι είναι on air και μιλάει για «σωβρακοφανέλες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:10