search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:08
MENU CLOSE

Παραίτηση Φουρθιώτη από την αίτηση ακύρωσης για τη μείωση της ασφάλειάς του

15.06.2021 17:22
Menios Fourthiotis_new

Παραιτήθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης από την αίτησή του με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί η απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για τη μείωση των μέτρων ασφαλείας τα οποία του είχαν διατεθεί, πριν προφυλακιστεί.

Σημειώνεται ότι με την προσβαλλόμενη από 31.3.2021 πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. έπαυσε η προσωπική φρούρηση του Μένιου Φουρθιώτη (4 αστυνομικοί, συνοδευτική μοτοσυκλέτα με αστυνομικό και υπηρεσιακό αυτοκίνητο) και η φρούρηση της κατοικίας του, ενώ παρέμεινε η φρούρηση των χώρων εργασίας του.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί η εν λόγω αίτηση του Μένιου Φουρθιώτη στο Δ’ Τμήμα του ΣτΕ, όμως, ο παρουσιαστής, μέσω του δικηγόρου του Πάνου Λαζαράτου, παραιτήθηκε από το ένδικο μέσο που είχε καταθέσει στο ΣτΕ.

Το ίδιο τμήμα του ΣτΕ έχει απορρίψει το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη για έκδοση προσωρινής διαταγής με την οποία «πάγωνε» η προσβαλλόμενη απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., όπως έχει απορριφθεί και το αίτημα έκδοσης αναστολής της ίδιας απόφασης.

ΝΔ: ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ να τοποθετηθούν απέναντι στις απεργίες που στρέφονται εναντίον της κοινωνίας

Eργασιακό νομοσχέδιο: Νέες βολές από τη γαλάζια βουλευτή Άννα Ευθυμίου

Τσίπρας: «Οι σχολιαστές των αγώνων θα έλεγαν σκέτο Μακεδονία χωρίς τις Πρέσπες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:07