search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:49
MENU CLOSE

ΚΙΝΑΛ: Σε τουρ Γεννηματά, Ανδρουλάκης, ντοκιμαντέρ από τον Λοβέρδο – Τι θα γίνει με Καστανίδη, Γερουλάνο

16.06.2021 12:20
kinima_allagis_new

Το γεγονός ότι η κοινωνία άνοιξε και ο εμβολιασμός προχωρά, όλο και περισσότερο οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα προχωρούν σε εξορμήσεις και συναντήσεις με τον κόσμο του χώρου.

Φώφη Γεννηματά και Νίκος Ανδρουλάκης είναι συνεχώς σε συναντήσεις με τους πολίτες, είτε μέσω συναντήσεων είτε μέσω τηλεδιασκέψεων, καθώς οργανώνουν συνεχώς εκδηλώσεις, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος παρουσιάζει σήμερα Τετάρτη την διακήρυξη του μέσω ενός δεκαπεντάλεπτου ντοκιμαντέρ.

Επαφές και συναντήσεις από τη Φώφη Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά έκλεισε την «πράσινη εβδομάδα» παρουσιάζοντας στο Κερατσίνι τις προτάσεις της για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής. Πρόσφατα βρέθηκε στο Μοσχάτο ενώ σε κάθε δράση της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κάνει συναντήσεις και με πρόσωπα από την Κεντροαριστερά, τοπικά στελέχη αλλά και ψηφοφόρους (μες την εβδομάδα θα πάει σε Κυψέλη και Πειραιά). «Βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση», όπως υπογραμμίζουν συνεργάτες της μιλώντας στο topontiki.gr. Η ίδια είναι έτοιμη για τις εσωκομματικές εκλογές του Νοεμβρίου, διάστημα το οποίο είναι αρκετό όπως σημειώνουν στη Χαριλάου Τρικούπη για να δεχθεί πόλεμο ο χώρος τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη Νέα Δημοκρατία, θυμίζοντας παράλληλα την πρόσφατη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί «δορυφόρου της ΝΔ ο Λοβέρδου» πράγμα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ανδρουλάκης: Με το ένα πόδι Ευρώπη και το άλλο Ελλάδα

Σε Πάτρα και Χίο βρέθηκε ο Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος αλλά όλα δείχνουν ότι θα το πράξει «μόλις είναι κατάλληλες οι συνθήκες» μιας και ο ίδιος έκανε πίσω λόγω πανδημίας. Προσπαθεί να συνδυάσει Ευρωκοινοβούλιο στο οποίο είναι ιδιαίτερα δραστήριος αλλά και να μη χάνει επαφή με το κόμμα και τα στελέχη του στην Ελλάδα. Παράλληλα ο Νίκος Ανδρουλάκης συμμετέχει και σε εκδηλώσεις και τηλεδιασκέψεις που οργανώνονται από μέλη του κόμματος ενώ δε χάνει και την επαφή του με τις εξελίξεις στην Ελλάδα αφού και για το εργασιακό που ψηφίζεται την Τετάρτη στη Βουλή σχολίασε πρόσφατα με άρθρο του στα Νέα: «οι ρυθμίσεις για την αγορά εργασίας δεν αποτελούν μέρος ενός συγκροτημένου σχεδίου για την μελλοντική πορεία της Ελληνικής οικονομίας».

«Ψηφιακή διακήρυξη» από τον Λοβέρδο

Με ένα ντοκιμαντέρ διαρκείας 15 λεπτών ο Ανδρέας Λοβέρδος θα παρουσιάσει τις βασικές πολιτικές αρχές και κατευθύνσεις της υποψηφιότητάς του, σήμερα Τετάρτη 16 Ιουνίου. Θα περιγράψει την πορεία της παράταξης αλλά και τις διαχωριστικές γραμμές από Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, θα εγκαινιάσει τη λειτουργία μιας ψηφιακής πλατφόρμας στην οποία θα καλεί πολίτες και πολιτικούς να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το μέλλον της παράταξης. Η τελική διακήρυξη θα παρουσιαστεί μετά τον Σεπτέμβριο. Ο κ. Λοβέρδος θα επιμείνει στο «σύμβολο του ήλιου» και το ΠΑΣΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι κοντά στον Ανδρέα Λοβέρδο είναι η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή αλλά και ο πρώην συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Τι θα γίνει με Γερουλάνο – Καστανίδη

Η αλήθεια είναι ότι τόσο η επίσημη ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του χώρου, όσο και του Ανδρέα Λοβέρδου δεν έκαναν εσωκομματική ζημιά – αν εξαιρέσουμε το θέμα των δημοσκοπήσεων που κυκλοφόρησαν – αντίθετα ακούγονται ανοιχτά προτάσεις και ιδέες. Τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να δούμε να ανακοινώνουν την υποψηφιότητά τους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τόσο ο Παύλος Γερουλάνος όσο και ο Χάρης Καστανίδης. Ενώ συζητήσεις άνοιξε η συνέντευξη του Μιχάλη Κατρίνη στο topontiki.gr, καθώς ο βουλευτής Ηλείας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για νέες υποψηφιότητες.

Κατρίνης στο topontiki.gr: Δεν αποκλείω νέες υποψηφιότητες για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

Παπαθεοδώρου στο topontiki.gr: Ο Μητσοτάκης διαθέτει την «χρησιμότερη» αξ. αντιπολίτευση που θα μπορούσε να ονειρευτεί

Χριστοδουλάκης στο topontiki.gr: Συντηρητική η αντίληψη της ΝΔ – Χωρίς ταυτότητα ο ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:49