search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:10
MENU CLOSE

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Φραγκολιάς: «Δεν είμαι αρνητής, αμελούσα το εμβόλιο λόγω φόρτου εργασίας» (Video)

16.06.2021 10:48
kostas-fragkolias_new

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Kώστας Φραγκολιάς, που το τελευταίο διάστημα ήταν σε καραντίνα έπειτα από επαφή του με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν τον βλέπαμε στην εκπομπή “Happy Day” τις τελευταίες ημέρες, κάτι που είχε αποκαλύψει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Κώστας Φραγκολιάς έκανε live σύνδεση το πρωί της Τρίτης με την εκπομπή, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για τα συμπτώματά του.

«Την πατήσαμε. Έχω υποψίες πως κόλλησα. Αν δεν έγινε από την τουαλέτα, ίσως κόλλησα από τα ακουστικά που είναι της Δώρας και δεν πρόλαβα να τα καθαρίσω.

Μπήκαμε στην καραντίνα. Είχαμε χωρίσει το σπίτι. Τα δικά μου τεστ αρνητικά. Από το Σάββατο είχα πόνους στους μυς αλλά λέω είναι από το καθισιό.

Την Κυριακή το βράδυ έκανα σελφ τεστ ήταν αρνητικό και σε λίγα λεπτά φάνηκε θετικό. Και το μοριακό ήταν μετά θετικό. Δεν έχω άλλα συμπτώματα, μόνο πόνο στους μυς.

Η Δώρα τώρα μπορεί να βγει έξω. Μπορούμε να είμαστε μαζί πλέον. Δεν έκανα το εμβόλιο λόγω φόρτου εργασίας. Το αμελούσαμε δεν είμαι αρνητής. Τώρα μας είπαν μετά από 8 μήνες να κάνουμε το εμβόλιο» είπε μεταξύ άλλων.

Μαντώ Γαστεράτου για νευρική ανορεξία: «Αυτός ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε να δω την αλήθεια κατάματα» (Photos)

Γιάννης Μπέζος: «Αυτό που θα ήθελα πιο πολύ είναι να εξαλειφθεί η βλακεία» (Video)

Λιάγκας για Γιώργο Θεοφάνους: «Μας έχει καθυβρίσει από το πρωί και δικαίως» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:10