search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:34
MENU CLOSE

Οίκος Dior: Οι εμβληματικοί καλλιτεχνικοί διευθυντές και η σχέση με την Ελλάδα – Με αφορμή την επίδειξη στο Kαλλιμάρμαρο (Video)

17.06.2021 14:12
dior-epideiksi-new

Ένα βίντεο σχετικά με την ιστορία του Οίκου Dior, του ιδρυτή του, αλλά και τους εμβληματικούς καλλιτεχνικούς διευθυντές του προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» με αφορμή τη σημερινή εκδήλωση μόδας του Οίκου υψηλής ραπτικής στο Καλλιμάρμαρο.

Τι συνδέει τον κορυφαίο οίκο μόδας με την Ελλάδα;

«Στην αρχή της καριέρας του ο Dior παρουσίαζε τις συλλογές του σε όλο τον κόσμο. Ένα σημαντικό στοιχείο του ελληνικού πολιτισμού είναι ο αρχαιοελληνικός πέπλος και ήταν για μένα πολύ ενδιαφέρον να εργαστώ πάνω σε αυτήν την αναφορά» ανέφερε μεταξύ άλλων η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, Μαρία Γκράτσια Κιούρι.

Σήμερα, Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, λοιπόν, στις 21:30 οι προβολείς του Παναθηναϊκού Σταδίου θα ανάψουν και το υπερθέαμα μόδας «Dior celebrates Greece», το οποίο είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει με όλο τον πλανήτη να έχει τα βλέμματα στραμμένα πάνω του.

Παρά το γεγονός ότι οι προσκεκλημένοι, που θα καταφθάσουν από διάφορες χώρες ανέρχονται σε μόλις 400, εκατομμύρια κόσμου θα παρακολουθούν τη φαντασμαγορική αυτή εκδήλωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Dior, σε ζωντανή μετάδοση.

Ο Μάνος Χατζιδάκις και το Όσκαρ που πήγε στα σκουπίδια

Μιχάλης Κακογιάννης: Εκατό χρόνια από τη γέννηση του – Ανέδειξε Μερκούρη, Λαμπέτη και Ειρήνη Παπά (Photos/Video)

Μετρό Θεσσαλονίκης: Νέα διαμάχη αρχαιολόγων – Μενδώνη για το Σταθμό Βενιζέλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:33