search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:49
MENU CLOSE

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Τραμπ το παραδέχθηκε, «δεν κερδίσαμε» στις προεδρικές εκλογές

18.06.2021 18:11
TRUMP_NEW

Κόντεψε να περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, αλλά τελικά ο Τραμπ παραδέχθηκε, μάλλον για πρώτη φορά, την ήττα του.

Σε μια μάλλον ασύνδετη συνέντευξη με τον δεξιό παρουσιαστή Σον Χάνιτι στο Fox News, ο Τραμπ παραδέχθηκε την ήττα του στις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου, λέγοντας ότι «προς μεγάλο σοκ μας, υποτίθεται ότι θα κερδίζαμε εύκολα με 64 εκατομμύρια ψήφους, ωστόσο, παρότι πήραμε 74 εκατομμύρια δεν κερδίσαμε. Αλλά θα δούμε τι συμβαίνει με αυτό».

Να υπενθυμιστεί εδώ ότι στις εκλογές του 2020 ο Τραμπ πήρε 74,2 εκατομμύρια ψήφους, ενώ ο Μπάιντεν 81,2 εκατομμύρια και τους περισσότερους εκλέκτορες. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι τα δικαστήρια απέρριψαν πάνω από 60 προσφυγές της καμπάνιας του Τραμπ για νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Κατά τα λοιπά, ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνησή του αντιμετώπισε με μεγάλη επιτυχία την πανδημία του κορωνοϊού, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε προβλέψει ότι ο ιός θα εξαφανιστεί μετά από μερικές ημέρες ή εβδομάδες και παρότι οι ΗΠΑ μετρούν πάνω από 600.000 θύματα της πανδημίας.

Επανήλθε… ο Τραμπ: Ο Λευκός Οίκος έχει καταληφθεί από ακροαριστερούς (Video)

Κλείνει το μπλογκ του πριν καν το ανοίξει ο Τραμπ

Στο έλεος του Τραμπ το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:47