search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:21
MENU CLOSE

Euro 2020: Οι «Πορτοκαλί» πέρασαν στην επόμενη φάση –Νίκησαν τους Αυστριακούς με 2-0 (Video)

18.06.2021 00:29
euro_netherland_austria-new

Ολλανδία – Αυστρία το ταμπλό στο 90λεπτο έγραψε 2-0 και κάπως έτσι οι «Πορτοκαλί» πέρασαν με δυο νίκες στην επόμενη φάση του euro. Ο αγώνας έγινε στην «Γιοχαν Κρόιφ Αρένα».


Το σκόρ άνοιξε για τους «Οράνιε» ο Μέμφις Ντεπάι με πέναλτι ενώ ο Ντένζελ Ντάμφρις «χτύπησε» ξανά για το 2-0. Η Ολλανδία πήρε και πάλι από νωρίς τα “ηνία” του αγώνα και στο 10ο λεπτό ο MVP της πρεμιέρας, Ντένζελ Ντάμφρις, ανατράπηκε απ’ τον Αλάμπα στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, με συνέπεια να καταλογιστεί πέναλτι. Ο Ντεπάι ανέλαβε την εκτέλεση και έφτασε τα 27 γκολ.


Στο 2ο μέρος οι δύο προπονητές δεν άλλαξαν κάτι, όμως η Αυστρία αποφάσισε να επιτεθεί και δοκίμασε την άμυνα των Ολλανδών, έστω κι αν δεν είχε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Τελικά το γκολ ήρθε ξανά για τους Ολλανδούς. Σκόρες ο δεξιός οπισθοφύλακς, ο Ντάρφις, ο οποίος συνεχίζει το εκπληκτικό τουρνουά

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου: Ολλανδία 6, Αυστρία 3, Ουκρανία 3, Βόρεια Μακεδονία 0

Euro 2020: Oυκρανία – Βόρεια Μακεδονία 2-1 (Videos)

Επίδειξη μόδας του Dior: Έλαμψε το Καλλιμάρμαρο (Video)

Επίδειξη Dior: Φωτορεπορτάζ με τους επώνυμους που παρευρέθησαν (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:17