search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:01
MENU CLOSE

Ο Ζακ Σνάιντερ έδωσε την απάντηση σε «καυτό» ερώτημα για τον Μπατμαν και την Κατγούμαν

18.06.2021 21:41
batman_catwoman_new

Από όλους τους αντιπάλους του Μπατμαν, η Κατγούμαν είναι ο πιο αμφιλεγόμενος, καθώς, τόσο στα κόμικς, όσο και στις ταινίες, το ζευγάρι, όταν δεν προσπαθεί να σκοτώσει ο ένας τον άλλο, μοιάζει να είναι έτοιμο να κάνει σεξ.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάλυσης αυτής της σχέσης, πολλοί φανς έχουν διατυπώσει διάφορες θεωρίες και ερωτήματα, κάποια από τα οποία μπαίνουν στα χωράφια του «αυστηρώς ακατάλληλο δι’ ανηλίκους». Και ο γνωστός σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ αποφάσισε να απαντήσει σε ένα από αυτά.

Με ένα τουίτ που είχε μια εικόνα και τη λέξη «κανόνας» (που χρησιμοποιείται σε διάφορες saga στα κόμικς ή στο σινεμά για να περιγράψει κάτι που θεωρείται ότι εντάσσεται στον κύριο κορμό της μυθολογίας) ο Σνάιντερ απάντησε στο ερώτημα αν ο Μπάτμαν θα έκανε στοματικό σεξ στην Κατγούμαν.

Να σημειωθεί ότι η όλη συζήτηση πήρε φωτιά όταν έγινε γνωστό πως η DC Comics, που έχει τα δικαιώματα του Μπάτμαν απαγόρευσε μια τέτοια σκηνή στον τρίτο κύκλο της σειράς κινουμένων σχεδίων για ενήλικες. Η δε απάντηση του Σνάιντερ προκάλεσε… χαμό!

Photo: Warner Bros

Jackie Kennedy: Ο άγνωστος έρωτας της ζωής της που γίνεται ταινία

Σάλμα Χάγιεκ: Μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε (Video)

Ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers θα παίξει σε ταινία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58