search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:30
MENU CLOSE

Μπακογιάννη για Γλυκά Νερά: Αδύνατο να μπορέσεις να συμπεριφερθείς έτσι όταν έχεις χάσει τον άνθρωπο σου με τέτοιο τρόπο (Video)

19.06.2021 10:06
Μπακογιάννη: Ο Σαμαράς δεν έλεγε τα ίδια όταν ήταν Πρωθυπουργός - Media

Την υπόθεση των Γλυκών Νερών σχολίασε στο «MEGA ΣΑββατοκύριακο» η πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Πάρα πολύ άνθρωποι βλέποντας τις εικόνες από τα Γλυκά Νερά, αναρωτιόντουσαν το ρόλο αυτού του ανθρώπου. Εγώ έχασα τον άντρα μου απότομα μέσα σε δύο ώρες. Όχι φωνή δεν έβγαινε, ούτε αναπνοή δεν μπορούσε να πάρει κανείς μας. Όχι να κάνεις δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Είναι αδύνατο όταν έχεις χάσει τον άνθρωπο σου με τέτοιο τρόπο να μπορέσεις να συμπεριφερθείς έτσι», σχολίασε η κ. Μπακογιάννη.

Αναφορικά δε με τις ποινές, τόνισε ότι τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια.

«Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια και σε τέτοιου είδους ιδεχθή εγκλήματα πρέπει να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες των πράξεών σου. Οι δικαστές θα κρίνουν. Εύχομαι να δώσει δύναμη ο θεός στις δύο μανάδες. Και στη μάνα της Κάρολαϊν και στη μάνα του δολοφόνου. Θα περάσουν και περνάνε πολύ δύσκολα», πρόσθεσε.

«Η πολύ μεγάλη τραγωδία είναι το παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα. Δεν ξέρω τι λένε οι γιατροί αν μπορεί να έχει μνήμες σε αυτή την ηλικία (…) Πρέπει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για αυτό το παιδάκι, να μεγαλώσει όσο πιο προστατευμένο γίνεται», συνέχισε.

Γλυκά Νερά: Μεθοδευμένες από την αστυνομία οι δηλώσεις της Μυλωνοπούλου -Τι αποκάλυψε η δικηγόρος της

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος είχε σχεδιάσει τη δολοφονία – «Το είχε στο μυαλό του αρκετό καιρό» (Video)

Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι συνομιλίες του πιλότου με την Νικολούλη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:29