search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:27
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Mαρτυρικός ο θάνατος της Καρολάιν – Και αιχμηρό αντικείμενο χρησιμοποίησε ο συζυγοκτόνος (Video)

19.06.2021 11:49
Glyka Nera_new

Η νεκροψία στη σορό της 20χρονης Καρολάιν έδειξε σημαντικά ευρήματα για τα τελευταία λεπτά της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, στην έκθεση αναφέρεται ότι ο θάνατος της άτυχης κοπέλας επήλθε από ασφυξία, έπειτα από φραγή των αεροφόρων οδών. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, η κοπέλα δεν μπορούσε να αναπνεύσει για περίπου 6 λεπτά.

Ο θάνατος της Κάρολαϊν ήταν αγωνιώδης και όχι ακαριαίος, πράγμα που σημαίνει ότι για πάρα πολλή ώρα ο δολοφόνος την έπνιγε.

Στο πρόσωπο της κοπέλας υπάρχει παραποίηση, υπάρχουν αιμορραγίες στα μάτια, μώλωπες και κακώσεις σε χείλη και γλώσσα, καθώς επίσης και κάκωση στον τράχηλο που σημαίνει ότι ίσως ο συζυγοκτόνος χρησιμοποίησε και αιχμηρό αντικείμενο προκειμένου να την σκοτώσει. 

Σύμφωνα με τη νεκροψία, παρατηρήθηκαν πολλαπλές ασφυκτικές κηλίδες στο πρόσωπό της.

«Κοιμόταν λίγα λεπτά πριν θανατωθεί»

Όπως αναφέρει στην κατάθεση της στους αστυνομικούς η ιατροδικαστής, ο θάνατος της 20χρονης επήλθε στο διάστημα από τις 4:05 έως τις 4:11 οπότε και καταγράφηκε απότομη αύξηση των καρδιακών παλμών. Μερικά λεπτά νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 3:58 οι καρδιακοί παλμοί της Καρολάιν δηλώνουν ένα άτομο που κοιμάται.

Στην κατάθεση της η ιατροδικαστής αναφέρει ότι όταν βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και είδε το ρολόι που φορούσε το θύμα το πήρε ώστε να προστατευθεί και να μεταφερθεί για αξιολόγηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Καταθέτει η ιατροδικαστής: “Από τα δεδομένα λοιπόν που έχουν καταγραφεί στο smartwatch και μου εκθέτετε εκτιμώ τα ακόλουθα: Η καρδιακή συχνότητα ενός ατόμου εν ηρεμία ή σε φυσική δραστηριότητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως την ηλικία, την κατάσταση της καρδιάς ή αν το άτομο βρίσκεται σε κατάσταση σωματικού ή ψυχικού στρες. Από τις τιμές που μου αναφέρεται θεωρώ ότι η καρδιακή συχνότητα από 48 έως 58 η οποία καταγράφεται 1:41 έως 3:51 της 11ης Μαΐου 2021 αντιστοιχεί σε περίοδο ύπνου. Το ίδιο θεωρώ και για την καταγραφή στις 3:58 ώρα που οι παλμοί είναι 61 λεπτό. Στις 4:05 οι παλμοί αυξάνονται κατά 50 τοις 100 περίπου από τους παλμούς που είχε το άτομο εν ηρεμία στον ύπνο του. Θεωρώ ότι εκείνη τη χρονική στιγμή το άτομο βρισκόταν σε κατάσταση πολύ ισχυρού ψυχικού ή σωματικού στρες. Με δεδομένο ότι έχω προσδιορίσει την ώρα του θανάτου κατά τη στιγμή της αυτοψίας του χώρου στις πέντε με έξι ώρες από τις 10 η ώρα που ήταν η ώρα της αυτοψίας, θεωρώ απολύτως συμβατό η διαδικασία του μηχανισμού του θανάτου να έλαβε χώρα  από τις 4:05 έως τις 4:11. Στις 4:11 ώρα είναι η τελευταία καταγραφή του smartwatch και θεωρώ ότι αμέσως μετά επήλθε ο θάνατος. Από την νεκροψία και νεκροτομή είχα συμπεράνει ότι διαδικασία του θανάτου πράγματι διήρκεσε μερικά λεπτά ότι δηλαδή ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος“.

Η μάρτυρας αναφερόμενη στην εξέταση που έκανε στον 33χρονο συζυγοκτόνο οκτώ ώρες μετά την κλήση της αστυνομίας για την υποτιθέμενη ληστεία στο σπίτι στα Γλυκά Νερά αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο άνδρας δεν έφερε ούτε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ούτε εμφάνιζε ασφυκτικά. Η ιατροδικαστής τονίζει πως αποκλείεται «ο άντρας που εξέτασα, ηλικίας 33 ετών, πιλότος στο επάγγελμα και χωρίς κρανίοεγκεφαλικές κακώσεις, να έχει παραμείνει επί 2 ώρες σε κατάσταση αναισθησίας».

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος είχε σχεδιάσει τη δολοφονία – «Το είχε στο μυαλό του αρκετό καιρό» (Video)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει η προανακριτική απολογία του συζυγοκτόνου – «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν»

Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι συνομιλίες του πιλότου με την Νικολούλη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:25