search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:29
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Ξέσπασε η Γερμανού για τον συζυγοκτόνο (Videos)

19.06.2021 15:21
Η Ναταλία Γερμανού εισβάλει στη «Μουρμούρα» - Media

Απόσπασμα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μετέδωσε η εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται».

«Είναι νωρίς για κάμερες είπε ο άνθρωπος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή δεν έκανε τίποτα άλλο από το να μιλάει σε κάμερες. Και είπε στην Αγγελική Νικολούλη ότι είναι νωρίς για κάμερες», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Η Aγγελική Νικολούλη είχε τακτική επικοινωνία με τον συζυγοκτόνο των Γλυκών ΝερώνΜπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Μάλιστα η δημοσιογράφος έδωσε στο φως της δημοσιότητας και κάποιες από τις συνομιλίες που είχε μαζί του επισημαίνοντας πως την απέφευγε και δεν ήθελε να συναντηθούν αλλά ούτε και να της δώσει τηλεοπτική συνέντευξη -ούτε καν να μιλήσουν στο τηλέφωνο- επιλέγοντας να της στέλνει αμέτρητα γραπτά μηνύματα, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε από μόνος του εκτεθεί νωρίτερα στις τηλεοπτικές κάμερες κάνοντας δηλώσεις.

Η Ναταλία Γερμανού φιλοξένησε στην εκπομπή και τον πρόεδρο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., Θανάση Κατερινόπουλο, ο οποίος για τα στοιχεία που τον έκανε να υποψιαστεί τον συζυγοκτόνο από την πρώτη στιγμή.

«Είπα ότι είναι όλοι ύποπτοι μέχρι να αποδεχτεί το αντίθετο»

«Ήταν δύο συγκεκριμένες πληροφορίες: η μία αφορούσε επιστήμονα τον οποίο επισκέπτονταν και η δεύτερη δεν είναι για τον αέρα, έλεγε συγκεκριμένα πράγματα. Το τρίτο βασικό στοιχείο ήταν η γλώσσα του σώματος αυτού του ανθρώπου. Αυτά με οδήγησαν στο να είμαι σίγουρος 100% ότι είναι αυτός και είπα από το πρώτο βράδυ να μπουν όλα στο κάδρο. Είπα ότι όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο», είπε ο κ. Κατερινόπουλος σχετικά με το πώς πείστηκε εξ αρχής για την ενοχή του συζύγου.

Στη συνέχεια, έκανε την εξής αποκάλυψη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Δεν τελείωσε αυτή η ιστορία, κατά τη δική μου εκτίμηση. Ο ανακριτής έχει πολλή δουλειά, γιατί εγώ δεν θα μείνω σε ένα έγκλημα που έκανε ο σύζυγος εναντίον της συζύγου του για τους δικούς του λόγους. Εδώ υπάρχει ουρά και πρέπει οι Αρχές να φτάσουν στο τέρμα, να δουν και την δεύτερη κουρτίνα που υπάρχει πίσω από αυτό το έγκλημα. Η πρώτη κουρτίνα είναι πιάσαμε τον δράστη, θα μπει φυλακή. Δεύτερη κουρτίνα υπάρχει; Η άποψη μου είναι ναι. Και πόσοι εμπλέκονται; Όχι στη δολοφονία -στη δολοφονία αυτός είναι ο δράστης- αλλά σε άλλο σύστημα το οποίο τον οδήγησε στην δολοφονία της συζύγου του για άλλους λόγους».

«Σε ένα βαθμό μιλάμε για ηθικό αυτουργό για το θέμα της ανθρωποκτονίας, αλλά και ηθικούς αυτουργούς άλλων εγκληματικών πράξεων που πιθανόν να γνώριζε η άτυχη Κάρολαϊν ενώ δεν έπρεπε να γνωρίζει και θα έπρεπε να της κλείσουν κάποιοι το στόμα», συνέχισε.

«Λογικά πρέπει να υπάρχει συνέχεια», είπε ο κ. Κατερινόπουλος, ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και όσα πιθανώς δεν έχει αποκαλύψει ακόμα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:01